Αθλητισμός

Κώστας Σλούκας: «Ραντεβού Σλούκα – Φενέρ τη Δευτέρα»

Κώστας Σλούκας: «Ραντεβού Σλούκα – Φενέρ τη Δευτέρα»
Κώστας Σλούκας: Σύμφωνα με πληροφορίες ο έμπειρος αθλητής θα συναντηθεί τις επόμενες ημέρες με τους ανθρώπους της Φενέρ για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του.

Κώστας Σλούκας: Τον τελευταίο καιρό υπάρχει μεγάλη κουβέντα σχετικά με το μέλλον της Φενέρμπαχτσε. Οι Τούρκοι δεν έχουν ξεκαθαρίσει ποιο θα είναι το μπάτζετ της επόμενης σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν μπορούν να κάνουν κουβέντα για νέα συμβόλαια από τη στιγμή που δεν γνωρίζουν για τι χρήματα μιλάμε. Ένας από τους παίκτες που περιμένουν να δουν τι θα γίνει είναι ο Κώστας Σλούκας.

Ο Σλούκι Λουκ έχει option στο συμβόλαιο ότι μπορεί να φύγει, αν αποχωρήσει από την ομάδα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ μπορεί να πει αντίο και αν η Φενέρ δεν μπορεί να του καλύψει το συμβόλαιό του και το ζητήσει μείωση (λόγω μείωσης του μπάτζετ). Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τις εξελίξεις καθώς δεν έχει κρύψει ποτέ ότι θέλει να δει τον έμπειρο γκαρντ στον Πειραιά.

Μιλάμε με Φενέρ ο Σλούκας

Πριν γίνει οποιαδήποτε κουβέντα με τον Ολυμπιακό ο Κώστας Σλούκας θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με την Φενέρ. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Αλεσάντρο Μάτζικ, ο Σλούκας θα έχει συνάντηση με τους Τούρκους. Σε αυτή την συνάντηση αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για το μέλλον του έμπειρου γκαρντ.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο General Manager της ομάδας είχε δηλώσει ότι αν δεν ξεκαθαριστεί ποιο θα είναι το μπάτζετ δεν μπορεί να γίνει καμία συζήτηση για ανανέωση. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί ο Ιταλός δημοσιογράφος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments