Αθλητισμός

Μάνταλος ΑΕΚ: Πολλοί οι «μνηστήρες» για τον αρχηγό των «κιτρινόμαυρων»

Μάνταλος ΑΕΚ: Πολλοί οι «μνηστήρες» για τον αρχηγό των «κιτρινόμαυρων»
Μάνταλος ΑΕΚ: Τρεις τουρκικές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Πέτρο Μάνταλο, ενώ ο παίκτης κάνει «γκελ» και στις αραβικές αγορές.

Μάνταλος ΑΕΚ: Εκτός από τις Μπεσίκτας και Μπασακσεχίρ, υπάρχει και τρίτη τουρκική ομάδα στην οποία κυκλοφόρησε μεσούσης της σεζόν το βιογραφικό του Πέτρου Μάνταλου, αναρωτιέται η «Ώρα για Σπορ».  Είναι αλήθεια πως (και) στις αγορές της Αραβίας γίνεται homework για τον αρχηγό της ΑΕΚ και την προοπτική αγοράς του το φετινό καλοκαίρι, αναφέρει η ίδια εφημερίδα. Ο αρχηγός της ΑΕΚ είναι στόχος πολλών ομάδων και ίσως το φετινό καλοκαίρι, έρθει πρόταση για να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη.

Ο πρώην παίκτης της Ξάνθης με το παιχνίδι του έχει εντυπωσιάσει ειδικά την Μπεσίκτας που ποτέ δεν έπαψε να τον έχει στη λίστα της, ενώ όσο μπαίνουμε στο καλοκαίρι πληθαίνουν οι «μνηστήρες». O Μάνταλος από τότε που πήγε στην ΑΕΚ, το 2014, έχει σε 191 συμμετοχές με 47 γκολ και 56 ασίστ για την ομάδα του, νούμερα τα οποία σίγουρα είναι εντυπωσιακά. Με την Ξάνθη είχε σε 90 ματς άλλα 15 γκολ και 8 ασίστ. Με την Εθνική Ελλάδας έχει 27 παιχνίδια με τρία γκολ, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία με βάση το Transfermarkt είναι 2, 8 εκατομμύρια ευρώ.

Η Γαλατά για τον Τάσο Μπακασέτα

Να σημειώσουμε ότι άλλος ένας πρώην παίκτης της ΑΕΚ, έχει μπει στο στόχαστρο μεγάλης τουρκικής ομάδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία, ο Τάσος Μπακασέτας βρίσκεται στο στόχαστρο της Γαλατάσαραϊ. Ο Έλληνας διεθνής έχει ανεβάσει τις μετοχές του στο τουρκικό ποδόσφαιρο, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Αλάνιασπορ.

Από την Τουρκία υποστηρίζουν πως η «Τσιμ Μπομ» προτίθεται να καταβάλει στην ομάδα του ως και 2,5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ έκανε εξαιρετική σεζόν και το όνομά του βρίσκεται στο μπλοκάκι πολλών συλλόγων. Οι εκτιμήσεις των Τούρκων δημοσιογράφων είναι πως το καλοκαίρι θα πάρει μεταγραφή με ένα μεγάλο ποσό, όπως αναφέρει και η Livesport.

Ο Τάσος Μπακασέτας ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ έχει παίξει, εκτός από την ΑΕΚ, σε Θρασύβουλο, Άρη και Πανιώνιο. Με την Εθνική ο αριστεροπόδαρος άσος έχει 25 συμμετοχές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments