Ελλάδα

34χρονη βιτριόλι: Κοντά στην ταυτοποίηση της μαυροφορεμένης γυναίκας οι Αρχές

34χρονη βιτριόλι: Κοντά στην ταυτοποίηση της μαυροφορεμένης γυναίκας οι Αρχές
34χρονη βιτριόλι: Κοντά στην ταυτοποίηση της μαυροφορεμένης γυναίκας που έκανε την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα βρίσκονται οι Αρχές. Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που την πήγε στο σημείο της επίθεσης.

34χρονη βιτριόλι: Η Αστυνομία βρίσκεται κοντά στην ταυτοποίηση της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα, ενώ κλειδί για τα νέα στοιχεία ήταν νέο βίντεο που ήρθε στην κατοχή της. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα, που είναι ξανθιά και την ώρα της επίθεσης φορούσε μαύρα ρούχα τα οποία δεν ταίριαζαν στην εποχή, να αποβιβάζεται από όχημα.

Το αυτοκίνητο και ο οδηγός εντοπίστηκαν, ενώ όπως διευκρινίζεται ο οδηγός δεν είχε καμία γνώση ή συμμετοχή στην άγρια επίθεση. Τα στοιχεία που έδωσε ο οδηγός στρέφουν τις έρευνες των αρχών σε συγκεκριμένη περιοχή από όπου παρέλαβε τη δράστρια. Σημειώνεται ότι οι Αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο, στο οποίο μία μαυροφορεμένη γυναίκα απεικονίζεται να εισέρχεται στο ισόγειο του κτιρίου, όπου έλαβε χώρα η επίθεση.

Η ύποπτη γυναίκα φορούσε μάσκα και σκούφο, ενώ ήταν μετρίου αναστήματος και αδύνατη. Στο βίντεο που εξετάζεται, πάντως, δεν έχει καταγραφεί το πώς ακριβώς έφυγε από το κτίριο.

Τι κατέθεσε η 34χρονη Ιωάννα σήμερα

Σήμερα το απόγευμα ολοκληρώθηκε η πρώτη κατάθεση της 34χρονης Ιωάννας σε αστυνομικούς που την επισκέφθηκαν στο Θριάσιο νοσοκομείο μετά τη φρικιαστική επίθεση στην Καλλιθέα. Οι αστυνομικοί είχαν στόχο να βρουν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να σχηματίσουν το προφίλ της δράστριας και τη διαδρομή που ακολούθησε το βιτριόλι, μέχρι να φτάσει στα χέρια της και να πραγματοποιήσει τη σοκαριστική επίθεση. Οι τρεις αστυνομικοί βρέθηκαν στο νοσοκομείο για αρκετές ώρες, ωστόσο η συνομιλία τους με την άτυχη 34χρονη δεν κράτησε πάνω από 30 λεπτά, λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης στην οποία βρίσκεται η Ιωάννα.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η Ιωάννα περιέγραψε με λεπτομέρειες το συμβάν στην Καλλιθέα, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «πήγα στη δουλειά μου, όπως κάθε πρωί και τότε είδα μια γυναίκα να κατεβαίνει από τα σκαλοπάτια του κτιρίου, να μου πετά το υγρό και να εξαφανίζεται». Όταν, ωστόσο, ρωτήθηκε για το αν η δράστις της θύμισε κάτι, εκείνη απάντησε πως «δεν ήταν γνωστή μου, δεν μου θύμισε κάτι», επιμένοντας στα αρχικά στοιχεία που είχε δώσει μετά το περιστατικό.

Παρά τις αρκετές ερωτήσεις που της έκαναν, οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να αποσπάσουν χρήσιμες πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν να φτάσουν στην ταυτότητα της μαυροφορεμένης γυναίκας. Σε αυτό το πλαίσιο, θα επισκεφτούν κι άλλες φορές τις επόμενες μέρες την 34χρονη, ελπίζοντας πως οι καταθέσεις που θα ακολουθήσουν, θα τους οδηγήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments