Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτό είναι το λάθος που έκανε η δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτό είναι το λάθος που έκανε η δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι
Επίθεση με βιτριόλι: Την "διαδρομή" της χημικής ουσίας αναζητά η αστυνομία.

Επίθεση με βιτριόλι: Σχεδόν μια εβδομάδα μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η 34χρονη Ιωάννα στο γραφείο της στην Καλλιθέα, και η αστυνομία αναζητά ακόμη στοιχεία ώστε να εντοπίσει την γυναίκα που πέταξε τη χημική καυστική ουσία στην νεαρή γυναίκα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της του Γενικού Χημείου του Κράτους η χημική ουσία ήταν θειικό οξύ δηλαδή βιτριόλι. Μια επικίνδυνη ουσία που σύμφωνα με την αστυνομία η δράστιδα προμηθεύτηκε από κάποιον αφού είναι σχεδόν αδύνατον να κατασκεύασε η ίδια. Αυτό φαίνεται να είναι και το λάθος της το οποίο θα ξετυλίξει τι κουβάρι της πολύκροτης υπόθεσης που απασχολεί το πανελλήνιο.

Ήδη το κλιμάκιο της αστυνομίας που ερευνά την υπόθεση αναζητά την “διαδρομή” της χημικής ουσίας, δηλαδή ποιος θα μπορούσε ή από ποιον θα μπορούσε να προμηθευτεί η μαυροφορεμένη γυναίκα το βιτριόλι και να το πετάξει στο πρόσωπο της 34χρονης. Την ίδια ώρα η αστυνομία θα προσπαθήσει να πάρει ακόμη μια κατάθεση από την Ιωάννα η οποία νοσηλεύεται στο Θριάσιο σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Οι γιατροί που την παρακολουθούν μεταξύ των οποίων ψυχολόγοι την αποτρέπουν προς το παρόν να δει το πρόσωπό της.

Την περασμένη Παρασκευή έγινε το πρώτο από τα πολλά που θα ακολουθήσουν χειρουργεία για την αποκατάσταση μέρος του προσώπου της το οποίο έκαψε το βιτριόλι. Στο πλευρό της Ιωάννα βρίσκεται συνεχώς η οικογένειά της, φίλοι και συγγενείς. Η ίδια ακόμη δεν δείχνει μεγάλη όρεξη για να μιλάει ενώ και η αστυνομικοί που της πήραν κατάθεση την περασμένη Κυριακή θα προσπαθήσουν να την βοηθήσουν ώστε να φέρει στο μυαλό της όσες περισσότερες εικόνες μπορεί από το πρωινό της περασμένης Τετάρτης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments