Ελλάδα

Τραγωδία Σκόπελος: Νεκρή γυναίκα από κεραυνό

Τραγωδία Σκόπελος: Νεκρή γυναίκα από κεραυνό
Τραγωδία Σκόπελος: Μια γυναίκα έπεσε νεκρή από κεραυνό, ενώ βρισκόταν σε χωράφι και έκανε εργασίες με τον άντρα της.

Τραγωδία Σκόπελος: Μια γυναίκα έπεσε νεκρή από χτύπημα κεραυνού, ενώ βρισκόταν στο χωράφι και εκτελούσε γεωργικές εργασίες μαζί με τον άντρα της στη Σκόπελο. Το magnesianews.gr αναφέρει ότι ένα τραγικό και απίστευτο για τα δεδομένα της Μαγνησίας περιστατικό έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, κεραυνός που έπεσε στη διάρκεια έντονης βροχόπτωσης της περιοχής της Σκοπέλου σήμερα το πρωί, χτύπησε μια γυναίκα, ηλικίας περίπου 50 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα κεραυνοβολήθηκε την ώρα που έκανε αγροτικές εργασίες μαζί με τον σύζυγό της, ο οποίος φέρεται να ενημέρωσε πριν από λίγα λεπτά της ώρας και την Εισαγγελία Βόλου.

Συνεχίζεται η κακοκαιρία

Νέα κακοκαιρία αναμένεται από το μεσημέρι της Τρίτης η οποία θα κρατήσει μέχρι και την Τετάρτη στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας. Βροχοπτώσεις και καταιγίδες θα σημειωθούν στο μεγαλύτερο μέρος των κεντρικών και βορείων ηπειρωτικών της χώρας, καθώς επίσης στην Ανατολική Πελοπόννησο, στην Κρήτη και στο Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι πολύ ισχυρά και θα συνοδεύονται από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους.

Από σήμερα το μεσημέρι έως και το απόγευμα αυξημένη θα είναι η πιθανότητα χαλαζοπτώσεων στην Ήπειρο, στην Κεντρική Μακεδονία και στη Θράκη και τις πιο βραδινές ώρες στο Ανατολικό Αιγαίο. Στην Αττική, η μέρα ξεκινά με τοπικές συννεφιές, οι οποίες από το μεσημέρι και μετά θα πυκνώσουν και θα δώσουν βροχές καταρχάς στα ορεινά κι όσο περνά η μέρα κι έρχεται η νύχτα, θα επεκταθούν σε όλο το νομό, με τάσεις εξασθένησης από αργά το βράδυ της Τρίτης και προς το ξημέρωμα της Τετάρτης. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι μέτριας έντασης, ενώ ο υδράργυρος δεν θα ανέβει πάνω από τους 23-24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένουμε άστατο καιρό με συννεφιά, βροχές και καταιγίδες, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και δυνατές μπόρες με πολλούς κεραυνούς και χαλάζι. Οι άνεμοι θα είναι μέτριας έντασης και η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 22-23 βαθμούς Κελσίου. Βροχοπτώσεις και καταιγίδες θα σημειωθούν στο μεγαλύτερο μέρος των κεντρικών και βορείων ηπειρωτικών της χώρας καθώς και στην Ανατολική Πελοπόννησο, στην Κρήτη και στο Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι πολύ ισχυρά και θα συνοδεύονται από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους.

Παράλληλα, μικρή περαιτέρω πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία, η οποία δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 22-24 βαθμούς στα πεδινά και στις νησιωτικές περιοχές και τους 14-16 βαθμούς σε περιοχές μεγαλύτερου υψομέτρου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες έως δυτικές διευθύνσεις και θα φτάνουν τα 7-8 μποφόρ στο Ιόνιο και τα 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Ωστόσο η ξαφνική αλλαγή του καιρού φαίνεται να κρατήσει και για το υπόλοιπο της εβδομάδας. Αν και η σημερινή μέρα ξεκίνησε με ηλιοφάνεια, από το μεσημέρι και μετά εκδηλώνονται βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments