Πως Να

Πως να συνδέσω το κινητό με την τηλεόραση

Πως να συνδέσω το κινητό με την τηλεόραση
Απλοί τρόποι για να συνδέσετε το κινητό με την τηλεόραση για την προβολή φωτογραφιών και βίντεο.

Ζούμε σε μια εποχή που τα κινητά τηλέφωνα έχουν αντικαταστήσει σε μεγάλο βαθμό τους υπολογιστές. Τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με το Chating και την προβολή φωτογραφιών και βίντεο. Ωστόσο κάποιες φορές, ειδικότερα όταν έχει να κάνει με βίντεο, θα θέλαμε να τα δούμε σε μεγάλη οθόνη. Μεγαλύτερη και από αυτή του laptop. Για παράδειγμα σε μια 45αρα τηλεόραση.

Κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου δύσκολο πλέον. Αρκεί να έχει κάποιος σύνδεση στο ίντερνετ και μια SmartTv. Ακόμα και αν η τηλεόραση δεν είναι “έξυπνη”, η δουλεία μας μπορεί αν γίνει και με ένα Tv Box. Αν λοιπόν βλέπετε ένα βίντεο στο youtube μπορείτε εύκολα να το μεταδώσετε στην τηλεόραση με ένα απλό πάτημα. Η εφαρμογή έχει ένα ειδικό εικονίδιο που πατώντας το στέλνει ό,τι βλέπετε στο κινητό κατευθείαν στην τηλεόραση.

Μια εφαρμογή για όλα τα άλλα

Όλα τα παραπάνω ισχύουν για περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο στο Youtube. Αν θέλετε να δείτε αρχαία που βρίσκονται στο κινητό σας θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια απλή εφαρμογή. Αυτή ονομάζεται “iMediaShare – Photos & Music” και είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Play Store. Η συγκεκριμένη εφαρμογή και όλες οι άλλες τους είδους επιτρέπουν να μεταφέρεις φωτογραφίες, βίντεο και μουσική απο το smartphone ή το tablet σου ή και κάθε άλλη συσκευή που υποστηρίζει Wi-Fi.

Μία σίγουρη λύση είναι να συνδέσεις το κινητό ή το τάμπλετ σου με την τηλεόραση με ένα καλώδιο HDMI. Ενώ όλες οι τηλεοράσεις διαθέτουν περισσότερες απο μία θύρες για HDMI καλώδια, τέτοιες θύρες δεν βρίσκεις σε κινητά ή ταμπλετ. Όσον αφορά τα τάμπλετ, μπορείς να αγοράσεις έναν κατάλληλο αντάπτορα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments