Lifestyle

Δέσποινα Βανδή: Πρώτη έξοδος μετά την καραντίνα για την τραγουδίστρια

Δέσποινα Βανδή: Πρώτη έξοδος μετά την καραντίνα για την τραγουδίστρια
Δέσποινα Βανδή: Τα εστιατόρια, οι καφετέριες και τα μπαρ άνοιξαν ξανά χθες και η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν έχασε την ευκαιρία να διασκεδάσει παρέα με τους φίλους της.

Δέσποινα Βανδή: Ύστερα από σχεδόν δύο μήνες τα εστιατόρια, οι καφετέριες και τα μπαρ τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid-19 ανέβασαν και πάλι ρολά χθες, Δευτέρα 25 Μαΐου. Αν και ο καιρός ήταν βροχερός, πολλοί ήταν εκείνοι που βγήκαν για ποτό. Ανάμεσά τους και η Δέσποινα Βανδή, η οποία δεν έχασε την ευκαιρία να ξανασυναντήσει την αγαπημένη της παρέα.

Το ραντεβού, δόθηκε στο στέκι τους στην περιοχή του Ψυρρή και όλοι μαζί απόλαυσαν τη βραδινή τους έξοδο πίνοντας το κοκτέιλ τους και συζητώντας με τις ώρες. Τη συγκεκριμένη στιγμή η τραγουδίστρια θέλησε να την μοιραστεί με τους followers της στο Instagram ποστάροντας μία φωτογραφία και σημειώνοντας: «Πριν την καραντίνα ήμασταν μαζί! Έπρεπε λοιπόν και αυτή την πρώτη νύχτα».

Η ανάρτησή της:

Η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε το ψευδώνυμο που χρησιμοποίησε στην αρχή της καριέρας της:

Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν 25 χρόνια από τότε που η Δέσποινα Βανδή μάς συστήθηκε δισκογραφικά για να μάθουμε με ποιο όνομα ξεκίνησε την καριέρα της. Γιατί, η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα, αυτό που όλοι γνωρίζαμε, είναι πως η τραγουδίστρια προκειμένου να μη μάθουν οι γονείς της ότι τραγουδάει σε σκηνή της Θεσσαλονίκης ενώ ήταν φοιτήτρια, εμφανιζόταν με άλλο επίθετο.

Κι ενώ το κανονικό της επίθετο είναι Μαλέα, εκείνη το άλλαξε σε… Βανδή. Και όπως αποκάλυψε στο Νίκο Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω», ο άνθρωπος που αποφάσισε το «Βανδή», ήταν ο Μάτσας στη Minos, όπου ξεκίνησε τα δισκογραφικά της βήματα. Αλλά αυτή δεν ήταν η μόνη αποκάλυψη. Έκανε και μια δεύτερη που άφησε τον Χατζηνικολάου με το στόμα ανοιχτό. Ποια ήταν αυτή; Το πρώτο καλλιτεχνικό όνομα που χρησιμοποίησε η τραγουδίστρια. «Έλλη Μαρά». Αυτό ήταν, αλλά σύντομα το άλλαξε, επειδή ειδικά με το μικρό όνομα «Έλλη» μπερδευόταν όταν τη φώναζαν, αφού δεν το είχε συνηθίσει και δεν γύριζε σε αυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments