Lifestyle

Σοφία Κωτσοπούλου: Αυτή είναι η Ελληνίδα «Κιμ Καρντάσιαν»

Σοφία Κωτσοπούλου: Αυτή είναι η Ελληνίδα «Κιμ Καρντάσιαν»
Σοφία Κωτσοπούλου: Η μελαχρινή καλλονή κερδίζει με το σπαθί της τον τίτλο, καθώς η εμφάνισή της έχει πολλά κοινά στοιχεία με αυτή της Αμερικανίδας σούπερ σταρ.

Σοφία Κωτσοπούλου: Είναι από τις φορές που πως η ομοιότητα είναι ευδιάκριτη. Πολλές είναι οι αιθέριες υπάρξεις ανά τον κόσμο που έχουν χαρακτηριστεί ως οι σωσίες της Αμερικανίδας σούπερ σταρ Κιμ Καρντάσιαν. Άλλες επειδή διαθέτουν το αντίστοιχο σώμα, άλλες καθώς έχουν έντονα χαρακτηριστικά του προσώπου που την θυμίζουν αρκετά. Η χώρα μας δεν θα μπορούσε να μην έχει μια παρουσία που να μην χαρακτηριστεί ως Ελληνίδα Κιμ.

H Σοφία Κωτσοπούλου είναι η Ελληνίδα «Kim Kardashian», και είναι από τις γυναίκες που επιβάλλεται να ακολουθήσεις στα social media καθώς οι φωτογραφίες που ανεβάζει είναι απλά μαγικές, μιας και η ίδια έχει παρουσιαστικό που… σκοτώνει. Πέρασε από το ξανθό στο μελαχρινό, έγινε ακόμα πιο γυναίκα, φωτογραφίζεται με τα πιο αποκαλυπτικά μαγιό και επιλέγει πάντα τα πιο προκλητικά ρούχα. Τα έχει κάνει όλα.

Η εκρηκτική μελαχρινή διαθέτει και κορμί και φωνή και αυτός είναι ο λόγος που στο Instagram με 972 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 88, 2 χιλιάδες followers. Στο προσωπικό της Instagram θα δεις φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα καθώς η ίδια φροντίζει να ανεβαίνουν εικόνες που υπερτονίζουν τα κάλλη της. Ο ανδρικός πληθυσμός την ακολουθεί πιστά περιμένοντας καρτερικά το επόμενο χτύπημά της. Ειδικά τώρα που μπαίνει το καλοκαίρι, είναι βέβαιο πως η Σοφία θα γεμίσει τον λογαριασμό της με φωτογραφίες… κόλαση. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments