Πολιτισμός

Billy Idol και Jimmy Fallon στο «Dancing With Myself», από το σπίτι τους

Billy Idol και Jimmy Fallon στο «Dancing With Myself», από το σπίτι τους
Ο γνωστός Punk Rocker παρέα με τον Jimmy Fallon παρουσίασαν το τραγούδι Dancing With Myself από το σπίτι τους.

Στο διάστημα της καραντίνας, ο Jimmy Fallon και οι Roots, η μπάντα του στο «Tonight Show», πειραματίζονται με ρεμίξ (από το σπίτι) τραγουδιών της pop, χρησιμοποιώντας οικιακά αντικείμενα. Τον προηγούμενο μήνα, φιλοξένησαν τον Sting για μία εξ αποστάσεως εκδοχή του «Don’t Stand So Close to Me». Τώρα, επιστρέφουν με τον ένα και μοναδικό Billy Idol, για το πιο κεφάτο «Dancing With Myself».

Στο βίντεο -μαζί με τον Fallon, την οκταμελή μπάντα Roots και τον πολύ ενθουσιώδη Billy Idol- η ερμηνεία «διακόπτεται» από κλιπάκια φανατικών θαυμαστών του «Tonight Show», οι οποίοι χορεύουν ο καθένας μόνος του στο σπίτι του. Θυμίζουμε ότι δεν είναι πρώτη φορά που ο Jammy Fallon κάνει κάτι τέτοιο κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Λίγα λόγια για τον Billy Idol

Ο Billy Idol επηρεάστηκε καθαρά από το πάνκ. Αρχικά γίνεται ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Chelsea αλλά μετά από τρείς εμφανίσεις, μαζί με τον μπασίστα, δημιουργούν τους “Generation X” στα τέλη της δεκαετίας του ’70 για να έρθει η διεθνής καταξίωση λίγα χρόνια αργότερα. Μετά την διάλυση του συγκροτήματος, το 1981 ο Μπίλι πάει στην Αμερική όπου ξεκινά την σόλο καριέρα του. Τα 80s ήταν γεμάτα από τεράστιες επιτυχίες (“Mony – Mony” , “Rebel Yell” , “Sweet Sixteen” κ.ά) αλλά και πολλές πετυχημένες ζωντανές εμφανίσεις. Στην Νέα Υόρκη, ξεκίνησε με το cd single “Don’t Stop” που περιείχε συνολικά 4 τραγούδια ανάμεσά τους το “Dancing with myself”.

Ένα χρόνο μετά, το 1982 κυκλοφορεί το πρώτο του ολοκληρωμένο προσωπικό άλμπουμ με τίτλο “Billy Idol”. Το ηχογράφησε με την βοήθεια των μουσικών: μπάσο Φιλ Φεϊτ, ντράμερ Στιβ Μίσελ και τον κιθαρίστα Στιβ Στιβενς. Το σινγκλ “Hot in the city” μπήκε στην καλύτερη πεντάδα στης ΗΠΑ, ενώ τα βιντεοκλίπ για τα τραγούδια «White Wedding» και «Dancing with myself» έπαιζαν συχνά στο MTV.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments