Video

MasterChef 4 spoiler 26/5: Μεγάλη ανατροπή για το ζευγάρι του παιχνιδιού

MasterChef 4 spoiler 26/5: Μεγάλη ανατροπή για το ζευγάρι του παιχνιδιού
MasterChef 4 spoiler 26/5: Μια μεγάλη ανατροπή για όσα ξέραμε έγινε γνωστή για τον Δημήτρη και τη Μαρία.

MasterChef 4 spoiler 26/5: Ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη έστρεψαν επάνω τους τα βλέμματα από την αρχή του MasterChef 4. Η σχέση τους εκρηκτική και οι φήμες δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν. Αυτό που ειπώθηκε το προηγούμενο διάστημα, είναι πως μετά το τέλος των γυρισμάτων το ζευγάρι χώρισε. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όμως, σήμερα τα ανατρέπει όλα.

“Ο Δημήτρης με την Μαρία κυκλοφορούσαν όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας, το μισό διάστημα στη Θεσσαλονίκη και το άλλο μισό στην Ασπροβάλτα. Κυκλοφορούσαν πολύ προσεκτικά με καπελάκια στην παραλία της Ασπροβάλτας χέρι με χέρι. Άρα, οι πληροφορίες που ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει ήταν εντελώς ανυπόστατες”, αποκάλυψε η παρουσιάστρια στο Happy Day της Τρίτης.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα Spoiler που κυκλοφορούν οι δυο παίκτες θα βρεθούν στην τελική τετράδα, αλλά η Μαρία θα στείλει σπίτι του τον Δημήτρη. Αυτή είναι μια μεγάλη έκπληξη καθώς ο Μπέλλος είναι ένας από τους δυνατότερους μάγειρες στον διαγωνισμό. Ωστόσο η νεαρή σεφ δεν θα μπορέσει να πάει παρακάτω καθώς οι πληροφορίες την θέλουν να φτάνει μέχρι την τριάδα. Ο τελικός θα είναι ανδρική υπόθεση με τον Σταύρο και τον Σταυρή να διεκδικούν το μεγάλο βραβείο.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments