Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη [26/05/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη [26/05/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη [26/05/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη [26/05/20].

Κριός

Οργανώστε το πρόγραμμα των κοινωνικών σας δραστηριοτήτων και διαχειριστείτε τυχόν ερωτικά ραντεβού το πρωί. Η ενέργειά σας αργότερα θα είναι πιο κατάλληλη για επαγγελματικά ζητήματα.

Ταύρος

Στην αρχή της σημερινής μέρας ίσως να μην αισθάνεστε στο απόγειο της πνευματικής σας ικανότητας. Κάντε κάτι για να ξυπνήσετε τον εγκέφαλό σας, όπως το να πάτε μια μεγάλη βόλτα ή να πιείτε ένα ακόμη φλιτζάνι καφέ. Το απόγευμα θα έχετε επιστρέψει στον παλιό, καλό εαυτό σας.

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα σίγουρα ευνοεί την επικοινωνία για εσάς, αλλά όχι το επιδέξιο, αιχμηρό αυθόρμητο είδος στο οποίο ειδικεύεστε. Μάλλον ήρθε η ώρα να ρίξετε μια ματιά στα βαθύτερά σας συναισθήματα και να αφήσετε κάποια από αυτά να αναδυθούν στην επιφάνεια.

zodia-love-erotas-zevgari7-1200x800

Καρκίνος

Σταματήστε και σκεφτείτε πριν ασχοληθείτε με οποιοδήποτε ζήτημα της ερωτικής σας ζωής σήμερα το πρωί. Η πρώτη σας αντίδραση μπορεί να μην είναι η καλύτερη προσέγγιση για εσάς και ίσως θα πρέπει να την αφήσετε στην άκρη για τώρα. Σίγουρα θα καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε μέχρι το βράδυ.

Λέων

Σήμερα πετάτε μια παγιωμένη πεποίθησή σας από το παράθυρο, ειδικά εάν εμπλέκεται και κάποιος/α χαριτωμένος/η. Πάντα μπορείτε να μάθετε κάτι καινούργιο σε ό,τι αφορά τον έρωτα.

Παρθένος

Καλό θα ήταν να διαχειριστείτε τα θέματα των διαπροσωπικών σας σχέσεων νωρίς το πρωί. Προσπαθήστε σκληρά να βρείτε κοινό έδαφος. Αργότερα μέσα στην ημέρα, όλοι θα ανυπομονούν να ακούσουν τα νέα σας.

Ζυγός

Η προσπάθειά σας να κρατάτε τα πάντα ισορροπημένα στη ζωή σας ίσως είναι κάπως ξεπερασμένη αυτή τη στιγμή. Φυσικά, είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί, αλλά προσέξτε να μην παίρνετε τα πάντα υπερβολικά στα σοβαρά.

Σκορπιός

Μην ενθουσιάζεστε υπερβολικά με μια ερωτική επιλογή, ειδικά αν πρόκειται απλώς για μια πιθανότητα. Αν δώσετε την καρδιά σας σε κάποιον/α σημαίνει αυτόματα ότι χάνετε την ευκαιρία να είστε με κάποιον/α άλλον/η, ίσως καλύτερο/η.

Τοξότης

Η ζωηρή σας φαντασία αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμη στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Δοκιμάστε να ανανεώσετε το διαδικτυακό σας προφίλ, ώστε να ξεχωρίζει με όλους τους αστείους, έξυπνους, σέξι τρόπους όπως κάνετε και αυτοπροσώπως. zodia-love-erotas-zevgari4

Αιγόκερως

Σήμερα το πρωί βάλτε σε προτεραιότητα τα επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα. Μην τα αναβάλλετε για κανένα λόγο. Μήπως χρειάζεται να ζητήσετε συγγνώμη για κάτι; Μπορείτε να επικεντρωθείτε αργότερα στην ερωτική σας ζωή.

Υδροχόος

Σήμερα το πρωί να περιμένετε ότι θα σας έρθει έμπνευση για την ερωτική σας ζωή και το τι θα πρέπει να κάνετε στη συνέχεια. Ίσως πρόκειται περισσότερο για την κατάσταση ενός φίλου ή ενός μέλους της οικογένειάς σας. Αργότερα, όμως, θα διαπιστώσετε ότι επηρεάζει έστω και έμμεσα και εσάς.

Ιχθύες

Τον τελευταίο καιρό αισθάνεστε σαν να έχετε παγιδευτεί σε έναν λαβύρινθο. Ξαφνικά έγινε λίγο πιο εύκολο να βρείτε διέξοδο διαφυγής. Μην στέκεστε απλά εκεί! Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, κάποιες ερωτήσεις βρίσκουν τις απαντήσεις τους αλλά εμφανίζονται μερικές καινούργιες.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments