Αθλητισμός

Λουτσιάνο Νάρσινγκ Ολυμπιακός: Στη λίστα ο Ολλανδός εξτρέμ

Λουτσιάνο Νάρσινγκ Ολυμπιακός: Στη λίστα ο Ολλανδός εξτρέμ
Λουτσιάνο Νάρσινγκ Ολυμπιακός: Σύμφωνα με δημοσιεύματα η ομάδα του Πειραιά εξετάζει την περίπτωση του Ολλανδού εξτρέμ.

Λουτσιάνο Νάρσινγκ Ολυμπιακός: Σε λίγες ημέρες το πρωτάθλημα της Super League θα ξεκινήσει και πάλι. Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός περιμένει να μάθει πότε θα δώσει το δεύτερο παιχνίδι με την Γουλβς για το Europa League. Αυτό σημαίνει ότι το ποδόσφαιρο και οι Πειραιώτες μπαίνουν σε μια κανονική ροή πραγμάτων. Αυτή περιλαμβάνει και τα μεταγραφικά πλάνα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του και ο Πορτογάλος έχει ήδη ξεκινήσει το χτήσιμο στο μυαλό του. Μια από τις θέσεις που αναμένονται μεγάλες αλλαγές είναι αυτές στα άκρα της επίθεσης. Ο Ποντέσε που ήταν σημείο αναφοράς αποχώρησε τον Ιανουάριο και ο Εμρέ Μορ δεν έπεισε ποτέ τον Πορτογάλο τεχνικό. Παράλληλα το μέλλον των Μπρούνο – Λάζαρου είναι αβέβαιο.

Γράφουν για Νάρσινγκ στην Τουρκία

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι οι “ερυθρόλευκοι” θα προχωρήσουν στην απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά. Σύμφωνα με Τουρκικά δημοσιεύματα ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωση του Λουτσιάνο Νάρσινγκ. Ο 30χρονος εξτρέμ αγωνιζόταν στη Φέγενορντ και είχε φέτος 26 συμμετοχές (με 5 γκολ και 1 ασίστ) σε όλες στις διοργανώσεις, σε μια σεζόν βέβαια που δεν ολοκληρώθηκε. Το συμβόλαιό του τελειώνει του χρόνου.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα «transferhaberli» που επικαλείται το «Soccer News», o Νάρσινγκ είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό ή την Τραμπζονσπόρ με ένα χαμηλό κόστος μεταγραφής. Να σημειώσουμε πως πέρσι, το όνομά του είχε ακουστεί και πάλι για την Ελλάδα και την ΑΕΚ, ωστόσο δεν είχε προχωρήσει η περίπτωσή του εξαιτίας των απαιτήσεων που είχαν οι μάνατζερ του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments