Ελλάδα

Φροντιστήρια ξένων γλωσσών: Πότε ανοίγουν για τα παιδιά του Δημοτικού

Φροντιστήρια ξένων γλωσσών: Πότε ανοίγουν για τα παιδιά του Δημοτικού
Φροντιστήρια ξένων γλωσσών: Ανακοινώθηκε το πότε θα υλοποιηθεί το άνοιγμα των Κέντρων Ξένων Γλωσσών για τα παιδιά του Δημοτικού.

Φροντιστήρια ξένων γλωσσών: Μετά την καραντίνα, στόχος της ελληνικής κυβέρνησης είναι η ενίσχυση της οικονομίας μέσω της στήριξης της επιχειρηματικότητας. Αυτό είναι και το θέμα που τέθηκε στο «τραπέζι» της συνάντησης του προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση.

Ο κος Χατζηθεοδοσίου αναφέρθηκε και στην άρση των περιοριστικών μέτρων για τη λειτουργία γυμναστηρίων και σχολών χορού. Από την άλλη, ο κος Παπαθανάσης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη στήριξη των συγκεκριμένων κλάδων. Όμως, ενημέρωσε τον πρόεδρο του επιμελητηρίου ότι η οριστική απόφαση της κυβέρνησης θα εξαρτηθεί από την εισήγηση των Επιτροπής Λοιμωξιολόγων.

Πότε ανοίγουν τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών;

Σύμφωνα με πληροφορίες από το επιμελητήριο, ένα από τα θέματα που συζήτησαν ο υφυπουργός και ο πρόεδρος ήταν το θέμα του ανοίγματος των Κέντρων Ξένων Γλωσσών για τα παιδιά του Δημοτικού. Ο κος Παπαθανάσης διευκρίνησε ότι η επανέναρξη τους θα γίνει με την επαναλειτουργία των σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης την 1η Ιουνίου.

Στο… τραπέζι της συζήτησης, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, ήταν επίσης, η επανέναρξη του κλάδου της εστίασης. Μάλιστα, συμφωνήθηκε η συμμετοχή του κου Παπαθανάση σε μια από τις προσεχείς ενημερωτικές τηλεδιασκέψεις που διοργανώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments