Ελλάδα

Ρόδος: Έθαψαν 73χρονο και ένα μήνα μετά βρέθηκε σε ίδρυμα

Ρόδος: Έθαψαν 73χρονο και ένα μήνα μετά βρέθηκε σε ίδρυμα
Ρόδος: Ένας 73χρονος στη Ρόδο κηδεύτηκε με όλες τις τιμές, ωστόσο έναν μήνα μετά βρέθηκε ζωντανός σε ίδρυμα του νησιού. Τι ερευνούν οι Αρχές.

Ρόδος: Ζωντανός έναν μήνα μετά τον επίσημο θάνατο και την κηδεία του βρέθηκε ένας 73χρονος στο νησί της Ρόδου. Το περιστατικό έφερε στο φως της δημοσιότητας η τοπική εφημερίδα «Ροδιακή». Τον περασμένο μήνα και συγκεκριμένα στις 24 Απριλίου, εντοπίστηκε νεκρός σε αποθήκη – γιαπί στην οδό Μιχαήλ Πετρίδη ένας ηλικιωμένος άνδρας.

Δεδομένης της διεύθυνσης αλλά και του σημείου που βρέθηκε το άψυχο σώμα του άγνωστου άνδρα, οι αρμόδιες Αρχές υπέθεσαν ότι πρόκειται για συγκεκριμένο άτομο που διέμενε εκεί και το οποίο είχε μεταφερθεί και άλλες φορές στο νοσοκομείο με σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Ωστόσο, δεν βρέθηκε πάνω του κανένα χαρτί που να πιστοποιεί την ταυτότητά του. Το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη και κλήθηκε αμέσως η αστυνομία.

Μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο της Ρόδου και εκεί φαίνεται ότι συγγενικό του πρόσωπο βεβαίωσε ότι πρόκειται για τον 73χρονο που διέμενε στην συγκεκριμένη αποθήκη.

Ενημερώθηκαν όλοι οι συγγενείς και την επόμενη μέρα ακολούθησε κηδεία από γνωστό γραφείο τελετών στη Ρόδο, με τον 73χρονο άνδρα να καταχωρείται και επισήμως ως νεκρός. Ωστόσο, την Τρίτη το βράδυ, τα παιδιά του 73χρονου ενημερώθηκαν ότι ο νεκρός… ήταν ζωντανός και φιλοξενούνταν σε ίδρυμα του νησιού. Αφού ξεπέρασαν το αρχικό σοκ, τους γνωστοποιήθηκε ότι διέμενε στο ίδρυμα χρονίων παθήσεων στην περιοχή των Κολυμπίων Ρόδου έπειτα μάλιστα από παρέμβαση των αρμοδίων κοινωνικών υπηρεσιών του νησιού.

Τότε ποιος ήταν ο άνδρας που ετάφη;

Αυτό που απομένει τώρα είναι να διαπιστωθεί ποια είναι η πραγματική ταυτότητα του ατόμου που βρέθηκε στο σημείο της αποθήκης και το οποίο θάφτηκε στις 25 Απριλίου στο νεκροταφείο της Ρόδου. Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η εισαγγελία του νησιού, ενώ ξεκινάει έρευνα προκειμένου να αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί. Δεν αποκλείεται επίσης να διαταχθεί και η εκταφή του πτώματος. Σύμφωνα πάντως με μαρτυρίες κάποιες φορές στο σπίτι του 73χρονου σύχναζε και ένας φίλος του, χωρίς ωστόσο να έχει δηλωθεί κάποια εξαφάνιση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments