Ελλάδα

Θεσσαλονίκη νεκρός: 45χρονος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – Τον εγκατέλειψε ο οδηγός

Θεσσαλονίκη νεκρός: 45χρονος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – Τον εγκατέλειψε ο οδηγός
Θεσσαλονίκη νεκρός: Τραγικό συμβάν στη συμπρωτεύουσα με 45χρονο άνδρα να υποκύπτει στα τραύματα που του προκάλεσε η σύγκρουση με διερχόμενο αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός αναζητείται.

Θεσσαλονίκη νεκρός: Μοιραία ήταν η βόλτα ενός 45χρονου χθες βράδυ στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Όπως αναφέρει το thestival.gr, ο άτυχος άνδρας παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο την ώρα που περπατούσε επί της οδού Ακαδήμου, η οποία βρίσκεται παραπλεύρως της περιφερειακής οδού. Ο οδηγός του οχήματος τραυμάτισε θανάσιμα τον 45χρονο και εγκατέλειψε άμεσα το σημείο, με τις αστυνομικές αρχές να βρίσκονται στην αναζήτησή του.

Στο σημείο έφθασε λίγο αργότερα το ΕΚΑΒ, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν τον θάνατο του 45χρονου. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός από το ιατρικό επιτελείο, με τις αρχές να αναζητούν τον δράστη, ο οποίος εγκατέλειψε το θύμα. Οι έρευνες βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη ωστόσο όπως είναι σαφές η αναζήτηση του θα είναι δύσκολη καθώς υπάρχουν ελάχιστα στοιχεία που μαρτυρούν τη ταυτότητά του, μιας και στο σημείο εκείνη τη στιγμή δεν κυκλοφορούσε κανείς.

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από σφοδρή σύγκρουση στην Ευκαρπία

Ένα θλιβερό συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας στην Ευκαρπία, με μηχανάκι να συγκρούεται με φορτηγάκι αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο οδηγός της μοτοσυκλέτας και να τραυματιστεί σοβαρά ο συνοδηγός. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο συνεπιβάτης της μηχανής νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Ένα ακόμη τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκετη Δευτέρα στο οδικό δίκτυο της Βόρειας Ελλάδας. Το αιματοκύλισμα στους οδικούς άξονες της χώρας δεν έχει τέλος, καθώς καθημερινά όλο και αυξάνονται τα τροχαία δυστυχήματα. Χθες βράδυ, λίγο πριν τις 23:00 και κάτω από άγνωστες συνθήκες φορτηγάκι συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα, αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή του ο οδηγός της μηχανής και να τραυματιστεί σοβαρά ο συνεπιβάτης.

Αμέσως στο σημείο έφθασαν το ΕΚΑΒ και οι αστυνομικές αρχές, οι οποίες κατέγραψαν το συμβάν, του οποίου ακόμα τα αίτια παραμένουν άγνωστα. Οι δύο επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» με τους γιατρούς να διαπιστώνουν το θάνατο του οδηγού της μοτοσυκλέτας. Όσον αφορά τον συνεπιβάτη του οι πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή.

Οι Αρχές διενεργούν έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θλιβερού συμβάντος, ξεκινώντας πρώτα από τον οδηγό του μοιραίου βαν, ο οποίος έδωσε κατάθεση λίγη ώρα αργότερα από την μοιραία σύγκρουση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments