Ελλάδα

Τραγωδία Ηράκλειο: Άνδρας έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας και σκοτώθηκε

Τραγωδία Ηράκλειο: Άνδρας έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας και σκοτώθηκε
Τραγωδία Ηράκλειο: Άνδρας, περίπου 55 ετών, έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας και έχασε τη ζωή του.

Τραγωδία Ηράκλειο: Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Ηρακλείου αφού σήμερα στις 6 το απόγευμα ένας άνδρας, γύρω στα 55, έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας και σκοτώθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά σάιτ, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε άμεσα στο σημείο για να τον μεταφέρει στο εφημερεύον Νοσοκομείο, αλλά ο άνδρας είχε ήδη πεθάνει.

Το θλιβερό συμβάν έγινε στη συνοικία της Αγίας Τριάδας στο Ηράκλειο και τα αίτια της πτώσης διερευνώνται από τις αστυνομικές Αρχές.

Νεκρός άνδρας στη Θεσσαλονίκη

Εν τω μεταξύ, ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός το πρωί της Τετάρτης (27/5) στην περιοχή της Ροτόντας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες από το thestival, το πτώμα του άνδρα, εντοπίστηκε δίπλα από το πάρκο στην οδό Μελενίκου. Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι η σορός του άνδρα βρισκόταν για ώρες εκεί, με την Αστυνομία να ερευνά όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες του θανάτου του.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι μοιραία ήταν η βόλτα ενός 45χρονου χθες βράδυ στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Όπως αναφέρει το thestival.gr, ο άτυχος άνδρας παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο την ώρα που περπατούσε επί της οδού Ακαδήμου, η οποία βρίσκεται παραπλεύρως της περιφερειακής οδού. Ο οδηγός του οχήματος τραυμάτισε θανάσιμα τον 45χρονο και εγκατέλειψε άμεσα το σημείο, με τις αστυνομικές αρχές να βρίσκονται στην αναζήτησή του.

Στο σημείο έφθασε λίγο αργότερα το ΕΚΑΒ, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν τον θάνατο του 45χρονου. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός από το ιατρικό επιτελείο, με τις αρχές να αναζητούν τον δράστη, ο οποίος εγκατέλειψε το θύμα. Οι έρευνες βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη ωστόσο όπως είναι σαφές η αναζήτηση του θα είναι δύσκολη καθώς υπάρχουν ελάχιστα στοιχεία που μαρτυρούν τη ταυτότητά του, μιας και στο σημείο εκείνη τη στιγμή δεν κυκλοφορούσε κανείς.

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από σφοδρή σύγκρουση στην Ευκαρπία

Ένα ακόμα θλιβερό συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας στην Ευκαρπία, με μηχανάκι να συγκρούεται με φορτηγάκι αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο οδηγός της μοτοσικλέτας και να τραυματιστεί σοβαρά ο συνοδηγός. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο συνεπιβάτης της μηχανής νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments