Nέα της αγοράς

Η εταιρεία Igemon δημιούργησε ένα ρολόι αντάξιο της ελληνικής ιστορίας

Η εταιρεία Igemon δημιούργησε ένα ρολόι αντάξιο της ελληνικής ιστορίας
Επιθυμία της Igemon είναι να φέρει τις αξίες της αρχαίας Ελλάδας στον σύγχρονο καταναλωτή.

Η εταιρεία Igemon δημιούργησε ένα ρολόι αντάξιο της ελληνικής ιστορίας. Υψηλή αισθητική, με πρωτότυπο και μοναδικό σχεδιασμό. Η Igemon δίνει στους αρχαίους Έλληνες την αναγνώριση που τους αξίζει. Σχεδιασμένα ως ωδή προς έναν από τους μεγαλύτερους πολιτισμούς στην ανθρωπότητα, τα καντράν των ρολογιών, της εταιρίας Igemon, είναι τα πρώτα που χρησιμοποιούν την αρχαία ελληνική αρίθμηση σε ρολόι χειρός.

Το όνομα της εταιρίας προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη «Ηγεμών» που σημαίνει αυτός που πρωτεύει και αποτελεί παράδειγμα για τους άλλους. Αυτός είναι ο συμβολισμός που κρύβεται και πίσω από τις δημιουργίες της εταιρείας. Επιθυμία της Igemon είναι να φέρει τις αξίες της αρχαίας Ελλάδας στο σύγχρονο καταναλωτή.

Τα ρολόγια της εταιρίας Igemon, συγκεκριμένα οι πρώτες δυο συλλογές Doric και Ionic είναι κατασκευασμένα από τα καλύτερα υλικά, χρησιμοποιώντας γεωμετρικά σχήματα, εμπνευσμένα από την ελληνική αρχιτεκτονική. Η ονομασία της Ionic συλλογής προέρχεται από την ελληνική λέξη «Ιωνικός» που συμβολίζει τον Ιωνικό ρυθμό. Αυτός είναι και ο λόγος που αυτή η συλλογή είναι έτσι σχεδιασμένη, με στρόγγυλα και λεπτά χαρακτηριστικά.

Η ονομασία της Doric συλλογής, προέρχεται από την ελληνική λέξη «Δωρικός» που συμβολίζει τον Δωρικό ρυθμό. Γενικό χαρακτηριστικό του Δωρικού στυλ είναι η άριστη γεωμετρία με έντονες γωνίες, όπου προήλθε από την Γεωμετρική περίοδο (8ος αι. π.Χ). Αυτός είναι και ο λόγος που αυτή η συλλογή χρησιμοποιεί μεγαλύτερο καντράν και έχει πιο έντονες και κοφτές γωνίες. Το μέγεθος της συλλογής Ionic είναι 40 mm και το μέγεθος της Doric συλλογής είναι 43 mm.

  • Ο φόρος τιμής που αποδίδει η εταιρία Igemon στο μεγαλείο της Αρχαίας Ελλάδας, της δίνει το πολιτιστικό υπόβαθρο που την κάνει να ξεχωρίζει.
  • Ιστορία, τέχνη και φινέτσα παντρεύονται για να γεννήσουν μια νέα τάση και άποψη γύρω από τα ρολόγια χειρός.
  • Όραμα της Igemon είναι η δημιουργία διαφόρων συλλογών, εμπνευσμένων από τη κουλτούρα και τον πολιτισμό της αρχαίας Ελλάδας.

«History within a Watch»

Για περισσότερες πληροφορίες:

Website: www.igemon.com E-mail: [email protected] Facebook: Igemon Watches Instagram: @igemonwatches YouTube: Igemon Watches Tik Tok: @igemonwatches

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments