Video

Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδιο 128: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 27/5 – Ο Κωστής στήνει παγίδα στον Χατζή

Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδιο 128: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 27/5 – Ο Κωστής στήνει παγίδα στον Χατζή
Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδιο 128: Όσα θα δούμε σήμερα (27/05/2020) στο καθημερινό σίριαλ του ΑΝΤ1.

Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδιο 128: Ο Γιώργος ταράζεται όταν τον ενημερώνουν ότι ο Μανώλης δεν πήγε  στο σχολείο του.  Ο Κωστής στήνει παγίδα στον Χατζή, για να τον ξεσκεπάσει ότι  θέλει το κακό της Έλλης. Ο Αργύρης αποκαλύπτει στην Εύα ότι θέλει να δώσει στο Γιάννη χρήματα από την κληρονομιά. Εκείνη αποφασίζει να δράσει άμεσα για να κερδίσει τον Αργύρη.

Κι ενώ ο Νίκος πιέζει τη Μάρθα να τον φυγαδεύσει, η Μαρίνα αποχαιρετάει τους δικούς της ανθρώπους εν όψει της φυλάκισής της. Παράλληλα, η Μάρθα καταστρώνει  ένα νέο, σκοτεινό σχέδιο και στήνει τη δική της παγίδα στον Νίκο και στην Κάτια.

Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Η Κάτια είναι ανοιχτή σε πολλά μέτωπα: Από τη μια, δεν μπορεί να υποψιαστεί την εμμονή της Μάρθας εναντίον της και από την άλλη, αποφασισμένη να προστατέψει τον Αργύρη, στριμώχνει και κατηγορεί ευθέως την Εύα για πλεκτάνη. Εκείνη απ’ τη μεριά της προσπαθεί με ψέματα να κάμψει τις αντιρρήσεις του Γιάννη και να τον πείσει να συνεργαστεί μαζί της προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα απ’ τον Αργύρη.

Ο Κωστής συνειδητοποιεί με τρόμο τις προθέσεις του Χατζή εναντίον της Έλλης. Η πληροφορία ότι ο Ντετέκτιβ γνωρίζει πια την αληθινή ταυτότητα της Μαρίνας πέφτει σαν βόμβα πάνω σε όλους. Η Μαρίνα είναι απελπισμένη. Βλέπει πια το μέλλον της στη φυλακή και δεν μπορεί να αντέξει αυτή την προοπτική. Καμμιά παρηγοριά δεν μπορεί να απαλύνει τη σκέψη της ότι θα αποχωριστεί και πάλι την κόρη της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments