Αθλητισμός

Μπαρτ Σένκεφελντ Παναθηναϊκός: «Καμία επαφή με τον σύλλογο για ανανέωση»

Μπαρτ Σένκεφελντ Παναθηναϊκός: «Καμία επαφή με τον σύλλογο για ανανέωση»
Μπαρτ Σένκεφελντ Παναθηναϊκός: Το συμβόλαιο του Ολλανδού αμυντικού με τους «Πράσινους» ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο ωστόσο το «Τριφύλλι» δεν μοιάζει διατεθειμένο να μπει σε συζητήσεις ανανέωσης της σύμβασης.

Μπαρτ Σένκεφελντ Παναθηναϊκός: Αποτελεί μαζί με τον Πούγγουρα το αμυντικό δίδυμο του φετινού Παναθηναικού. Η ηγετική του φυσιογνωμία μάλιστα έχει σταθεί αρκετή στο να κερδίσει τόσο τον προπονητή του, Γιώργο Δώνη όσο και τους συμπαίκτες του. Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός διάγει μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του και αυτό φαίνεται στα νούμερά του.

Οι «Πράσινοι» βγήκαν απόλυτα κερδισμένοι με την απόκτηση των δικαιωμάτων του, με τον παίκτη να τους δικαιώνει περίτρανα για την υπομονή αλλά και επιμονή που υπέδειξαν στο θέμα. Το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο για την ώρα καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει δείξει πρόθεση να συζητήσει επέκταση της συνεργασίας. Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του παίκτη σε δηλώσεις του στο Sportime ο πελάτης του έχει δημιουργήσει τον δικό του… μύθο προκαλώντας το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων.

«Δεν έχουν υπάρξει, δεν υπάρχουν και δεν μπορώ να ξέρω αν θα υπάρξουν συζητήσεις για επέκταση συμβολαίου. Δεν έχω καμία τέτοια ενημέρωση», ήταν η απάντησή του αρχικά. Ωστόσο δεν έμενε εκεί. «Να είσαι σίγουρος ότι με το να έχει αναδειχτεί ο Μπαρτ μέλος της κορυφαίας ενδεκάδας του ελληνικού πρωταθλήματος, θα ενισχύσει το ενδιαφέρον που υπάρχει γι’ αυτόν. Δεν θέλω όμως επί του παρόντος να γίνω πιο συγκεκριμένος ως προς αυτό».

Είναι σίγουρο πως ο Ολλανδός αμυντικός θα βρεθεί στο προσκήνιο αρκετών ομάδων. Δεν θα φανεί απίθανο σε κανέναν αν ανάμεσα στους επίδοξους μνηστήρες βρεθούν και ονόματα ελληνικών συλλόγων. Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν το οικονομικό υπόβαθρο να κυνηγήσουν την περίπτωση του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments