Αθλητισμός

Παναθηναϊκός Γιαννακόπουλος: Το επικρατέστερο σενάριο για την επόμενη μέρα

Παναθηναϊκός Γιαννακόπουλος: Το επικρατέστερο σενάριο για την επόμενη μέρα
Παναθηναϊκός Γιαννακόπουλος: Ο διοικητικός ηγέτης των «πράσινων» θα μιλήσει την Τετάρτη 3 Ιουνίου στην πολυαναμενόμενη, από τους φίλους της ομάδας, συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει. Ποιο είναι το επικρατέστερο σενάριο;

Παναθηναϊκός Γιαννακόπουλος: Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναμένεται να δώσει συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης την Τετάρτη 3 Ιουνίου. Ο κ. Γιαννακόπουλος θα μιλήσει για τα πάντα: από το γηπεδικό, τα τμήματα του Ερασιτέχνη μέχρι και τις μεγάλες δυσκολίες που έχει επιφέρει η πανδημία του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport, το κυρίαρχο σενάριο των τελευταίων ημερών αναφέρει πως έπειτα από 8 χρόνια ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με πολλά δυσάρεστα συναισθήματα να τον κυριεύουν λόγω γηπέδου, PAO Alive, οπαδών, θα θελήσει να αποστασιοποιηθεί ως ένα βαθμό από τη διοίκηση της ΚΑΕ και τις υποχρεώσεις της.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξετάζει την περίπτωση να δώσει χώρο και χρόνο σε δύο έμπιστους εξ αγχιστείας συγγενείς του, οι οποίοι θα αναλάβουν το management της ΚΑΕ, ενώ ακόμη περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες θα αναλάβει ο Μάνος Παπαδόπουλος.

Τι ισχύει για Καλάθη

Πολύ κοντά στο να αλλάξει ομάδα είναι ο διεθνής γκαρντ, Νικ Καλάθης. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του sport24.gr, η Μπαρτσελόνα ανέβασε χθες (27/5) το βράδυ την προσφορά της, με τον Καλάθη να συμφωνεί με τους Καταλανούς για κλειστό τριετές συμβόλαιο, με τις συνολικές απολαβές του να αναμένεται να είναι περίπου 5.5 εκατ. ευρώ.

Η συμφωνία βέβαια δεν μπορεί να ανακοινωθεί μέχρι ο έμπειρος γκαρντ να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο, ωστόσο αυτό το ζήτημα μοιάζει τυπικό αυτή τη στιγμή, αφού το συμβόλαιό του ήταν μετέωρο από όταν άλλαξαν τα οικονομικά δεδομένα λόγω του κορωνοϊου.

Ο Νικ Καλάθης επέστρεψε στον Παναθηναϊκό το 2015 έπειτα από μία διετία στο ΝΒΑ. Φόρεσε την φανέλα των «πράσινων» την τελευταία πενταετία, όπου και έγινε ο ηγέτης της ομάδας, βοηθώντας την σε αυτό το διάστημα να κατακτήσει 3 πρωταθλήματα (2017, 2018, 2019) και τρία Κύπελλα Ελλάδος (2016, 2017, 2019), με τον ίδιο να καταφέρνει στο ίδιο διάστημα να συμπεριληφθεί δύο φορές στην καλύτερη πεντάδα της EuroLeague.

Τη φετινή σεζόν ο Καλάθης είχε 6.8 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 7.2 ασίστ μέσο όρο σε 16.5 λεπτά συμμετοχής στην Basket League και 13.3 πόντους, 4.9 ριμπάουντ και 9.1 ασίστ μέσο όρο σε 32 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments