Ελλάδα

Αυτή είναι η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι

Αυτή είναι η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει η αστυνομία έχει σχεδιάσει το σκίτσο της.

Στην δύναμη του μυαλού και της μνήμης της 34χρονης Ιωάννας βασίζονται οι αστυνομικές αρχές ώστε να εντοπίσουν και να συλλάβουν την γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι πριν από μια εβδομάδα και ενώ πήγαινε στην εργασία της στην Καλλιθέα. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία και από τις περιγραφές που έχει δώσει η Ιωάννα  η αστυνομία έχει σχεδιάσει το σκίτσο της γυναίκας που της επιτέθηκε. Σύμφωνα πληροφορίες και όπως μετέδωσε το Star, πρόκειται για μια γυναίκα μετρίου αναστήματος με ύψος κοντά στο 1.68.

Το χρώμα των μαλλιών της είναι μελί και το μήκος φθάνει μέχρι τον ώμο. Όπως φαίνεται από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, φορά ζακέτα μέχρι το γόνατο, αθλητικά παπούτσια, ενώ έχει και σακίδιο στην πλάτη. Φορά, όμως, και κασκέτο, ενώ χαρακτηρίζεται αθλητικός τύπος, αδύνατη και κινείται πολύ κοντά στον τόπο της επίθεσης και τη δεδομένη χρονική στιγμή που έγινε.

Την ίδια ώρα, ο ένας εκ των δικηγόρων της 34χρονης Ιωάννας κ. Νίκος Αλεξανδρής, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε ότι υπάρχει μεγάλη πρόοδος στις έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό της γυναίκας που επιτέθηκε στην άτυχη κοπέλα. «Στην αρχή υπάρχει το σοκ της επίθεσης, αλλά περνώντας ο χρόνος ανασύρει μνήμες και τις μεταφέρει στην Αστυνομία”, είπε για την 34χρονη. «Το μυαλό του ανθρώπου μπορεί να φθάσει σε ασύλληπτα μονοπάτια που καταστρέφουν ζωές. Εξετάζονται ότι στοιχεία υπάρχουν», πρόσθεσε. «Το δυσκολότερο είναι το μετά. Θα πρέπει να αποκαταστήσει ένα μεγάλος μέρος των βλαβών που έχει υποστεί, όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχικά. Έχει μακρύ δρόμο», κατέληξε ο δικηγόρος.

Όσον αφορά την υγεία της 34χρονης να επισημάνουμε ότι έχουν ήδη γίνει δυο χειρουργεία ενώ αναμένονται ακόμη και άλλα πολλά. Η Ιωάννα δεν μιλάει πολύ, δεν θέλει ακόμη να δει το πρόσωπό της, ενώ έχει δει τα τραύματα σε άλλα μέρη του κορμιού της. Στο πλευρό της βρίσκονται ψυχολόγοι αλλά και η οικογένειά της, ενώ καθημερινά δέχεται και πάρα πολλά μηνύματα φίλων και συγγενών που την ενθαρρύνουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments