Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Στο συγγενικό περιβάλλον της 34χρονης στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας

Επίθεση με βιτριόλι: Στο συγγενικό περιβάλλον της 34χρονης στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας
Επίθεση με βιτριόλι: Οι άνθρωποι της Ελληνικής Αστυνομίας εξετάζουν το ενδεχόμενο η επίθεση να έχει γίνει από το συγγενικό περιβάλλον της 34χρονης.

Τις τελευταίες ημέρες η ιστορίας της 34χρονης που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι έχει συγκλονίσει την Ελλάδα. Όλο αυτό το διάστημα οι αρχές αναζητούν την μαυροφορεμένη που έριξε το βιτριόλι στο θύμα. Για την ώρα δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το ποια είναι η γυναίκα με τα μαύρα. Η ίδια η 34χρονη είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή.

Ωστόσο νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία βρίσκεται κοντά στη εύρεση του δράστη. Όπως αναφέρουν πηγές της αστυνομίας οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στον συγγενικό περιβάλλον της 34χρονης. Το συγγενικό πρόσωπο φέρεται να ανακάλυψε κρυφά στοιχεία και μυστικά της κοινωνικής ζωής του θύματος. Τα στοιχεία αυτά ενδεχομένως να συνδέονται και με την προσωπική, οικογενειακή ζωή του συγγενικού προσώπου κάτι το οποίο δεν αποκλείει από την έρευνα της η Αστυνομία.

Σε καλό δρόμο η έρευνα

Σύμφωνα με το dikaiologitika.gr η αστυνομία είναι κοντά στον εντοπισμό του δράστη κι η σύλληψη δεν αποκλείεται να είναι πια θέμα ωρών εκτός και αν υπάρξει κάποια ανατροπή στα έως τώρα δεδομένα. Θυμίζουμε ότι η 34χρονη είχε δεχτεί την επίθεση το μεσημέρι της προηγούμενης Τετάρτης στην Καλλιθέα, πηγαίνοντας προς την δουλειά της. Αμέσως αναζήτησε βοήθεια στο κοντινότερο φαρμακείο και από εκεί διακομίσθηκε στο Metropolitan ενώ τώρα νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο Θριάσειο Νοσοκομείο.

Όλο αυτό το διάστημα οι αρχές πίστευαν ότι πίσω από μια τέτοια επίθεση κρύβεται το αίσθημα της εκδίκησης. Αυτό είχε δηλώσει και ο  πρόεδρος των Ελλήνων Αστυνομικών κι αστυνόμος Β’ της ΕΛΑΣ Γιώργος Καλλιακμάνης τονίζοντας χαρακτηριστικά “Ο τρόπος και το μέσο που χρησιμοποιήθηκε για αυτή την αποτρόπαια πράξη παραπέμπουν περισσότερο σε εκδικητική συμπεριφορά που έχει ως υπόβαθρο την αντιζηλία, χωρίς φυσικά να αποκλείεται τίποτα. Οι αρχές είναι πολύ κοντά στην σύλληψη του δράστη και θα έχουμε εξελίξεις πολύ άμεσα”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments