Ελλάδα

Ιωάννα βιτριόλι: Νέα κατάθεση της 34χρονης – Τι ελπίζουν οι Αρχές

Ιωάννα βιτριόλι: Νέα κατάθεση της 34χρονης – Τι ελπίζουν οι Αρχές
Ιωάννα βιτριόλι: Δεύτερη κατάθεση αναμένεται να πάρει από την 34χρονη Ιωάννα που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι η Αστυνομία.

Ιωάννα βιτριόλι:Για ακόμη μια φορά αναμένεται να επισκεφθούν στο Θριάσιο Νοσοκομείο, οι αστυνομικοί την 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, προκειμένου να τους δώσει και νέα κατάθεση. Μάλιστα, ευελπιστούν ότι όσο βελτιώνεται η κατάστασή της, τόσο πιθανότερο είναι να μπορέσει να θυμηθεί κάτι παραπάνω ή να δώσει περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση.

Την ίδια ώρα αστυνομικές πηγές δηλώνουν σχετικά με τις έρευνες:

«Οι σαρώσεις τηλεφωνικών επικοινωνιών την ημέρα της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη γυναίκα, μαζί με την ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού που έχει ληφθεί από κάμερες ασφαλείας, όχι μόνο στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του περιστατικού, στην Καλλιθέα, πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν αποφασιστικά ώστε να φτάσουμε σύντομα στην ταυτοποίηση της δράστιδας. Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό».

Παράλληλα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, που διερευνούν την υπόθεση, συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από άτομα κυρίως του φιλικού περιβάλλοντος της άτυχης γυναίκας. Σύμφωνα με τις περιγραφές της ίδιας της 34χρονης, η δράστιδα είναι μετρίου αναστήματος με ύψος κοντά στο 1.68. Τα μαλλιά της έχουν χρώμα μελί με μήκος μέχρι τον ώμο. Επίσης, φορά ζακέτα μέχρι το γόνατο, αθλητικά παπούτσια, είναι αδύνατη και με αθλητικό ανάστημα και κινείται πολύ κοντά στον τόπο της επίθεσης και την χρονική στιγμή που έγινε. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments