Διεθνή

Σάρα Καρμπονέρο – συζύγος Κασίγιας: Η μάχη της με τον καρκίνο και η φωτογραφία που ανήρτησε

Σάρα Καρμπονέρο – συζύγος Κασίγιας: Η μάχη της με τον καρκίνο και η φωτογραφία που ανήρτησε
Σάρα Καρμπονέρο - συζύγος Κασίγιας: Σοκάρει η γνωστή Ισπανίδα δημοσιογράφος, η οποία έχει διαγνωστεί με καρκίνο στις ωοθήκες, με μια φωτογραφία της που ανήρτησε στο Ιnstagram.

Σάρα Καρμπονέρο – συζύγος Κασίγιας: Η δημοσιογράφος και σύζυγος του Ίκερ Κασίγιας διαγνώστηκε με καρκίνο πριν από περίπου 1 χρόνο, ενώ δίνει τη δική της  προσωπική μάχη με τη νόσο. Πριν από έναν χρόνο, η αθλητικογράφος υπεβλήθη σε επέμβαση για την αφαίρεση κακοήθους όγκου από τις ωοθήκες της, ενώ ακολούθησε χημειοθεραπεία, την ώρα που ο Ίκερ Κασίγιας υπέστη έμφραγμα και παραλίγο να χάσει τη ζωή του. Ωστόσο και οι δύο άντεξαν έχοντας πλάι τους ο ένας το άλλον. Έτσι η γνωστή Ισπανίδα δημοσιογράφος με μια φωτογραφία της που ανήρτησε στο Ιnstagram σοκάρει καθώς φαίνεται φανερά αδυνατισμένη και με κοντά μαλλιά, με τους χιλιάδες φίλους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να σπεύδουν να δίνουν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης θαυμασμού και ενθάρρυνσης.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Σάρα Καρμπονέρο

“Χωρίς να έχουμε ακόμα ξεπεράσει το ένα σοκ, η ζωή μας αιφνιδίασε ξανά. Αυτή τη φορά είμαι εγώ, αυτή η λέξη με τα έξι γράμματα που δυσκολεύομαι ακόμα να γράψω. Λίγες ημέρες νωρίτερα, κατά τη διάρκεια ενός ιατρικού ελέγχου, οι γιατροί βγήκαν έναν όγκο στις ωοθήκες και χρειάστηκε να υποβληθώ σε εγχείριση. Όλα εξελίχτηκαν κανονικά και ευτυχώς το προλάβαμε όμως έχω ακόμα μερικούς μήνες που χρειάζεται να παλέψω και να ανταποκριθώ στη θεραπεία. Είμαι ήρεμη και έχω αυτοπεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά. Ξέρω ότι ο δρόμος θα είναι σκληρός αλλά το τέλος θα είναι αίσιο.

Έχω την υποστήριξη της οικογένειάς μου και των φίλων μου και μία σπουδαία ιατρική ομάδα. Επωφελούμαι από τη στιγμή για να ζητήσω από τους συναδέλφους μου δημοσιογράφους να δείξουν το σεβασμό και την κατανόηση που μου έδειχναν πάντα, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες και ευαίσθητες στιγμές για μένα και την οικογένειά μου” ανέφερε το μήνυμα της Σάρα Καρμπονέρο. Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε μετά από καιρό έπεσαν βροχή. “Είσαι πανέμορφη καρδιά μου”, της έγραψε ένας χρήστης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments