Video

Έκτορας Μποτρίνι: Επιστέφει στην τηλεόραση ο γνωστός Chef

Έκτορας Μποτρίνι: Επιστέφει στην τηλεόραση ο γνωστός Chef
Έκτορας Μποτρίνι: Ο βραβευμένος Chef αναμένεται να επιστρέψει στην τηλεόραση με εκπομπή από το παρελθόν.

Έκτορας Μποτρίνι: Τα τελευταία χρόνια ο βραβρευμένος Chef είχε μείνει μακριά από την τηλεόραση. Η παντοκρατορία του MasterChef έκανε τα υπόλοιπα κανάλια να αποφύγουν το ενδεχόμενο να κάνουν μια μαγειρική εκπομπή. Ωστόσο ο Έκτορας Μποτρίνι αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στην τηλεόραση. Τς προηγούμενες ημέρες υπήρχαν φήμες που τον ήθελαν να παρουσιάζει μια εκπομπή, αλλά σε περίοδο που δεν θα πέφτει με το MasterChef.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Φαιή Σκορδά στην εκπομπή “Το Πρωινό” ο Μποτρίνι είναι έτοιμος να επιστρέψει στον ALPHA με μια εκπομπή που έχει παρουσιάσει και στο παρελθόν. Το μυαλό όλων πήγε στον “Εφιάλτη στην Κουζίνα”, αλλά όπως φαίνεται αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει οριστικά. Η εκπομπή θα είναι το Hells Kitchen. Ο Κερκυραίος chef είχε παρουσιάσει το συγκεκριμένο ριάλιτι μαγειρικής και στον ΑΝΤ1 χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

Οι συντελεστές της εκπομπής ρώτησαν αν έχουν πέσει οι υπογραφές, αλλά κάτι τέτοιο δεν προκύπτει αυτή τη στιγμή. Ωστόσο το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν όλα και επίσημα.  Ο κορυφαίος σεφ ο οποίος έχει καταφέρει να κάνει μεγάλες επιτυχίες στο παρελθόν τόσο σε τηλεοπτικό επίπεδο όσο και εκτός αυτού, είχε μιλήσει για το MasterChef και τόνισε πως η κουζίνα έτσι και αλλιώς έχει στοιχεία ριάλιτι και στην πραγματικότητα και το εν λόγω παιχνίδι το παρακολουθεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments