Video

Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος επεισόδιο 30: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 28/5

Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος επεισόδιο 30: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 28/5
Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος επεισόδιο 30: Όλα όσα θα δούμε σήμερα (28/05/2020) στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ.

Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος επεισόδιο 30: Επιτέλους τα πράγματα βελτιώνονται και η κατάσταση στο νοσοκομείο Μπερχαγιάτ φαίνεται πως επιστρέφει σταδιακά στην κανονικότητα. Η Μπετούς και η αδελφή της είναι και οι δυο τους καλά και μπορούν επιτέλους να ξαναδούν η μια την άλλη. Ο τοκετός της εγκύου ολοκληρώθηκε κάτω από τις πιο ανορθόδοξες και επικίνδυνες συνθήκες, όμως μητέρα και νεογνό ευτυχώς τα κατάφεραν. Ο Φέρμαν ξεπερνά τον κίνδυνο και η Μπελίζ, πιο ανακουφισμένη από ποτέ, μπορεί επιτέλους να πάει κοντά του.

Ο αποκλεισμός του μισού νοσοκομείου λήγει χωρίς άλλα θύματα, όμως οι συνέπειες όσων συνέβησαν αυτές τις δραματικές ώρες θα παραμείνουν για καιρό. Η Νάζλι μετανιώνει πικρά για όσα αποκάλυψε στον Φέρμαν όταν νόμιζε πως θα τον χάσει για πάντα. Ο Αλί δεν μπορεί να περιμένει άλλο μια ξεκάθαρη απάντησή της και αρχίζει να πιστεύει ότι έχει πια χαθεί κάθε ευκαιρία.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΙ είδαμε πως: Η κατάσταση στην αποκλεισμένη ζώνη του νοσοκομείου συνεχίζει να είναι δραματική και οι κρίσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Η μικρή Μπετούς, μετά τη μεταμόσχευση, δεν έχει δει ακόμη την αδελφή της, καθώς εκείνη έχει αποκλειστεί στην επικίνδυνη ζώνη και μάλιστα βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση. Μια έγκυος γυναίκα που έχει κι αυτή αποκλειστεί στα επείγοντα χρειάζεται άμεση βοήθεια, καθώς έχει αρχίσει ο τοκετός.

Με τον πανικό γύρω του να τον αποδιοργανώνει εντελώς, ο Αλί προσπαθεί να βοηθήσει όπου μπορεί και μάλιστα χωρίς την καθοδήγηση του Φέρμαν, οποίος έχει τεθεί εκτός μάχης. Θα μπορέσει να επιστρατεύσει την ιδιοφυία του για να σώσει την κατάσταση;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments