Αθλητισμός

La Liga επανέναρξη: Στις 11 Ιουνίου ξεκινάει το ισπανικό πρωτάθλημα

La Liga επανέναρξη: Στις 11 Ιουνίου ξεκινάει το ισπανικό πρωτάθλημα
La Liga επανέναρξη: Είναι επίσημο! Στις 11 Ιουνίου ξεκινάει ξανά το ισπανικό πρωτάθλημα και, μάλιστα, με το ντέρμπι της Σεβίλης. Φυσικά, οι αγώνες θα γίνονται χωρίς οπαδούς λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό.

La Liga επανέναρξη: Είναι πλέον επίσημο! Η απόφαση της ισπανικής κυβέρνησης να δώσει άδεια για τη διεξαγωγή αγώνων από τις 8 Ιουνίου και στη συνέχεια η συμφωνία ανάμεσα στην ισπανική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου και τη La Liga επιβεβαίωσαν ότι το ισπανικό πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 11 Ιουνίου. Η τελική απόφαση πάρθηκε σήμερα το απόγευμα και έτσι η μπάλα θα βρεθεί στη σέντρα του «Σάντσεθ Πιθχουάν», το οποίο θα είναι το γήπεδο όπου θα δώσουν τη μάχη τους οι κλασικές αντίπαλες, Σεβίλη και Μπέτις.

Τα παιχνίδια θα γίνονται χωρίς φιλάθλους και με όλα τα μέτρα για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Το σεβιγιάνικο ντέρμπι γίνεται στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της La Liga, ενώ τα υπόλοιπα παιχνίδια της συγκεκριμένης αγωνιστικής θα γίνουν μεταξύ της 12ης και της 15ης Ιουνίου.

Το πρόγραμμα, ανάμεσα στους άλλους αγώνες έχει: Ρεάλ Μαδρίτης -Έιμπαρ και Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα. Υπολογίζεται ότι για ένα μήνα περίπου θα γίνονται αγώνες κάθε μέρα ώστε να ολοκληρωθεί η σεζόν μέχρι τις 19 Ιουλίου, με δεδομένο πως απομένουν 11 αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος. Οι περισσότεροι αγώνες θα διεξάγονται βραδινή ώρα, μεταξύ 19:30 και 22:00 (ώρα Ισπανίας), ώστε να αποφύγουν οι ποδοσφαιριστές τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες που θα τους τυραννούσαν εν μέσω καλοκαιριού.

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στη La Liga

28η αγωνιστική: 11-15 Ιουνίου

29η αγωνιστική: 16-18 Ιουνίου

30η αγωνιστική: 19-22 Ιουνίου

31η αγωνιστική: 23-25 Ιουνίου

32η αγωνιστική: 26-29 Ιουνίου

33η αγωνιστική: 30 Ιουνίου-2 Ιουλίου

34η αγωνιστική: 3 Ιουλίου-6 Ιουλίου

35η αγωνιστική: 7-9 Ιουλίου

36η αγωνιστική: 10-12 Ιουλίου

37η αγωνιστική: 15 Ιουλίου

38η αγωνιστική: 19 Ιουλίου

Ξεκινάει και η Premier League

Η τηλεδιάσκεψη των 20 ομάδων της Premier League είχε αίσιο τέλος αφού οι ιθύνοντες συμφώνησαν για επανέναρξη του πρωταθλήματος την Τετάρτη, 17 Ιουνίου. Όσον αφορά το πρόγραμμα της επανέναρξης, ξεχωρίζει το ματς ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, το οποίο είχε αναβληθεί την τελευταία εβδομάδα πριν από την αναστολή λόγω της πανδημίας. Επίσης, θα διεξαχθεί και το Άστον Βίλα – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Το τριήμερο 19-21 Ιουνίου θα ακολουθήσει η πρώτη πλήρης αγωνιστική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments