Αθλητισμός

Παναθηναϊκός ΕΣΑΚΕ: Θετικοί οι «πράσινοι» για κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά

Παναθηναϊκός ΕΣΑΚΕ: Θετικοί οι «πράσινοι» για κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά
Παναθηναϊκός ΕΣΑΚΕ: Θετικό εμφανίστηκε το «τριφύλλι» στη χθεσινή συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ όσον αφορά το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Παναθηναϊκός ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή στο “τοπίο” των τηλεοπτικών δικαιωμάτων φαίνεται πως θα υπάρξει σύντομα καθώς το ενδεχόμενο για κεντρικοποίηση όλο και φουντώνει. Άλλωστε πρόκειται για ένα θέμα που απασχολεί εδώ και αρκετά χρόνια τον ΕΣΑΚΕ. Στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο, όλες οι συζητήσεις που έγιναν σύμφωνα και με το Sportime οδηγούν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Σημειώνεται, πως ο Παναθηναϊκός είναι θετικός στο ενδεχόμενο αυτό.

Βέβαια, οι «πράσινοι» έχουν δικό τους συμβόλαιο με την Cosmote TV (η εταιρεία είχε την οψιόν και το ανανέωσε και για τη νέα χρονιά) και έτσι η κεντρικοποίηση δεν μπορεί να γίνει άμεσα. Η «θετική» στάση του Παναθηναϊκού, όμως, αφήνει μια χαραμάδα ότι το όλο θέμα μπορεί να πραγματοποιηθεί στο μέλλον. Βέβαια, δικό της συμβόλαιο με την Cosmote TV έχει και η ΑΕΚ.

Όπως και να ‘χει όμως, το κλίμα δείχνει κάπως να αλλάζει και πως κάποια στιγμή στο μέλλον θα υπάρξει κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά δικαιώματα, κάτι που θα φέρει λεφτά στα ταμεία όλων των ομάδων. Ξεκαθαρίζεται, πως το θέμα των τηλεοπτικών δεν μπήκε επισήμως στο τραπέζι του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ. Συζητήθηκε όμως στο παρασκήνιο, γεγονός που δείχνει ότι ίσως τα πράγματα να αλλάξουν στο κομμάτι αυτό και να βρεθεί λύση επιτέλους για το ελληνικό μπάσκετ.

Στα υπόλοιπα θέματα σημειώνεται πως Ρέθυμνο και Ιωνικός ζήτησαν να πάρει wildcard ο Ολυμπιακός για να βρεθεί στην Basket League, κάτι στο οποίο αρνήθηκε κατηγορηματικά ο Παναθηναϊκός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments