Ελλάδα

Χανιά νεκρός: Υπέκυψε στα τραύματα του 55χρονος που ενεπλάκη σε τροχαίο

Χανιά νεκρός: Υπέκυψε στα τραύματα του 55χρονος που ενεπλάκη σε τροχαίο
Χανιά νεκρός: Ο Χανιώτης οδηγός του αυτοκινήτου που είχε εκτιναχτεί στο οδόστρωμα και καταπλακωθεί από άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο υπέκυψε στα βαριά τραύματά του

Χανιά νεκρός: Σε τραγωδία εξελίχθηκε το τροχαίο δυστύχημα το οποίο συνέβη λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα της Πέμπτης στην εθνική οδό Χανίων – Κισάμου κοντά στον κόμβο Ταυρωνίτη. Το βράδυ ο Χανιώτης οδηγός του αυτοκινήτου που είχε εκτιναχτεί στο οδόστρωμα και καταπλακωθεί από άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο υπέκυψε στα βαριά τραύματά του.

Υπενθυμίζεται πως το τροχαίο δυστύχημα, σύμφωνα με πληροφορίες, συνέβη όταν ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο πλαϊνό κράσπεδο. Από την πρόσκρουση ο οδηγός – περίπου 55 ετών – εκτινάχτηκε έξω από αυτό και έπεσε στο οδόστρωμα. Όμως εκείνη την στιγμή από το ίδιο ρεύμα κυκλοφορίες κινείτο ένα άλλο αυτοκίνητο το οποίο έπεσε πάνω στον πεσμένο στο οδόστρωμα άντρα τον οποίο και καταπλάκωσε.

Στο σημείο μετέβησαν πυροσβέστες που ανασήκωσαν το όχημα και απεγκλώβισαν τον τραυματία, ο οποίος με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και άλλα τραύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων όπου μετά από λίγες ώρες εξέπνευσε. Δεν έχουν τέλος τα τροχαία δυστυχήματα στο οδικό δίκτυο του νησιού. Καθημερινά οι Κρητικοί μετρούν τις πληγές τους προσθέτοντας νέα θύματα στη μακάβρια λίστα που αφήνει πίσω της η άσφαλτος. Η Κρήτη διαχρονικά κατέχει θλιβερή πρωτιά στα τροχαία δυστυχήματα με το κακό οδικό δίκτυο να είναι τις περισσότερες φορές η βασική αιτία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments