Lifestyle

Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 29 Μαΐου 2020
Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Η αστρολόγος που μας έμαθε τα ζώδια μέσα από η συχνότητα του OPEN παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις της για σήμερα Παρασκευή 29 Μαΐου 2020.

Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Ερωτικά, σχέσεις, οικογένεια, οικονομικά βασανίζουν καθημερινά τους πάντες. Σκέψεις και άγχη που βρίσκονται συνεχώς στο μυαλό και αναζητούν απαντήσεις προκειμένου να κυλήσουν όσο το δυνατόν πιο ομαλά. Κάθε πρωί μέσα από τον αέρα του OPEN TV η γνωστή αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη αναλύει τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου δίνοντας σαφείς απαντήσεις.

Η μελλοντολόγος απαντά σε κάθε ενδιαφερόμενο/η σε όλα τα καυτά ερωτήματα στους τομείς που καθημερινά απασχολούν και δημιουργούν σκέψεις. Πως μπορώ να κρατήσω ζωντανή τη σχέση μου; Τι μπορώ να κάνω για να βρω λύση στα οικονομικά μου; Πως θα αντιμετωπίσω το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζω;

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα, θα υπάρξει ανάγκη για χαλαρές ενέργειες, για διασκέδαση, για φλερτ και για κοινωνικές επαφές. Έμφαση θα δοθεί στην αυτοπροβολή, κάποιοι θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις είτε με τον τρόπο ομιλίας τους, είτε με ενέργειες γενναιοδωρίας. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί σε ζητήματα οικονομικής φύσης, αναγκαίο θα είναι να λείψουν οι υπερβολές. Τα ρίσκα θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα, δεν θα πρέπει να υπερεκτιμηθούν οι ικανότητες.

Οι ηγετικοί χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν πολύ καλά τον τρόπο που θα χειριστούν τις καταστάσεις, αν προσπαθήσουν να επιβληθούν ενδεχομένως να δημιουργήσουν αντιδράσεις και ρήξεις. Στον αισθηματικό τομέα άμεσες θα είναι οι εκδηλώσεις, δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις και οι δυναμικές προσεγγίσεις.

Το πέρασμα της Σελήνης στην Παρθένο θα δώσει τη δυνατότητα για διεκπεραιώσεις και τακτοποιήσεις. Έμφαση θα δοθεί σε ζητήματα οργάνωσης και τάξης, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ρυθμίσεις και για οριστικό κλείσιμο ανοιχτών υποθέσεων. Στον αισθηματικό τομέα συζητήσεις θα γίνουν για θέματα μελλοντικής εξέλιξης, τα ζευγάρια θα εστιάσουν στο μέλλον και στην πορεία του δεσμού τους, θα υπάρξει ανάγκη για κατοχύρωση ίσως και για δέσμευση.

Δείτε τις προβλέψεις της αστρολόγου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments