Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Αυτόν σκέφτεται ο Ρόκα για αντικαταστάτη του Γιώργου Δώνη

Παναθηναϊκός: Αυτόν σκέφτεται ο Ρόκα για αντικαταστάτη του Γιώργου Δώνη
Παναθηναϊκός: Υποψήφιος να αναλάβει τα ηνία του Παναθηναϊκού είναι ο προπονητής U19 της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντάνι Πογιάτος.

Παναθηναϊκός: Όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ της Παρασκευής ο Γιώργος Δώνης θα αποχαιρετήσει τον Παναθηναϊκό μετά τα πλέι οφ. Έτσι, ο Τσάβι Ρόκα καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του. Ένα από τα πρώτα ονόματα που ακούγονται είναι αυτό του Ντάνι Πογιάτος.

Πρόκειται για τον προπονητή U19 της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο 46χρονος Ισπανός Ντάνι Πογιάτος, ο οποίος την τελευταία διετία εργάζεται στην Ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης και συγκεκριμένα στην U19 του ισπανικού συλλόγου (Juvenil A) βρίσκεται στη λίστα των υποψηφίων για την ανάληψη των ηνίων του “τριφυλλιού”. Ο Πογιάτος βρέθηκε πριν από δύο χρόνια κοντά στην Ομόνοια αλλά τελικά επέλεξε να πει “ναι” στην πρόταση των Μαδριλένων, όπου είχε βρεθεί και στο παρελθόν αλλά στην U18 (Juvenil Β).

Την προπονητική του καριέρα την ξεκίνησε στην U19 της Εσπανιόλ, όπου είχε σημαντικά επιτεύγματα από τη σεζόν 2006/07 έως το 2012. Κατόπιν πέρασε από την αντίστοιχη εθνική ομάδα του Μπαχρέιν για δύο σεζόν (2012/13-2013/14) και στη συνέχεια ανέλαβε την U18 της Ρεάλ Μαδρίτης (2014/15 έως 2016/17). Αποχώρησε από την Μαδρίτη όταν ο Τζόρντι Κρόιφ του έκανε πρόταση να αναλάβει δεξί του χέρι (πρώτος βοηθός) στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (σεζόν 2017/18). Πριν επιστρέψει στη “Βασίλισσα” δέχθηκε πρόταση από τον τεχνικό διευθυντή της Ομόνοιας, Άνχελ Γκόμεθ, την οποία ωστόσο απέρριψε.

Είναι μία περίπτωση τεχνικού με φιλοδοξίες και κολακευτικά σχόλια στην Ισπανία για τη δουλειά του στις Ακαδημίες του συγκεκριμένου επιπέδου. Ωστόσο, σημειώνεται πως δεν έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής. Στα προπονητικά στοιχεία που τον διακατέχουν, ο 46χρονος προτιμά το σύστημα 4-3-3, την κατοχή της μπάλας και το επιθετικό ποδόσφαιρο. Ο Τσάβι Ρόκα θεωρεί ότι έχει όλα τα προσόντα για να κάνει καριέρα και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, γι’ αυτό και εξετάζει σχολαστικά την περίπτωσή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments