Ελλάδα

Εκτέλεση στη Βούλα: Τι κατέθεσε η σύζυγος του επιχειρηματία

Εκτέλεση στη Βούλα: Τι κατέθεσε η σύζυγος του επιχειρηματία
Εκτέλεση στη Βούλα: Η σύζυγος του επιχειρηματία κατέθεσε, με την αστυνομία να ψάχνει να βρει απαντήσεις ώστε να φτάσει στη λύση του μυστηρίου.

Εκτέλεση στη Βούλα: Οι έρευνες συνεχίζονται, με τις αρμόδιες Αρχές να αναζητούν τους δύο εκτελεστές και κυρίως τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από το συμβόλαιο θανάτου του επιχειρηματία, ο οποίος πέθανε το βράδυ της Παρασκευής (29/5).

Το μυστήριο γύρω από την ταυτότητα του θύματος παραμένει, καθώς βρέθηκαν δύο βελγικές ταυτότητες με διαφορετικά στοιχεία. Αυτό είναι ένα ερώτημα που θα διαλευκάνουν οι βελγικές Αρχές στις οποίες ήδη έχουν σταλεί τα αποτυπώματά του.

Τι κατέθεσε η σύζυγος του επιχειρηματία;

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Γαλλίδα σύζυγος του θύματος είναι σε κατάσταση σοκ. Ωστόσο, κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζε τίποτα για τις δραστηριότητες του άντρα της, ούτε κάποιον που να ήθελε να τον σκοτώσει.

Όπως φανέρωσε, είχαν έρθει στην Ελλάδα με το παιδί τους, για να δουλέψει ο σύζυγός της. Και σύμφωνα με το Star, οι πληροφορίες για τις επιχειρηματικές ενέργειες του θύματος είναι μέχρι στιγμής συγκεχυμένες. Αρχικά, ο ίδιος ο επιχειρηματίας δήλωνε ότι είναι έμπορος τροφίμων και συγκεκριμένα έμπορος λαδιού.

Μα άλλες πληροφορίες που έρχονται από το Βέλγιο αναφέρουν ότι το θύμα σχετιζόταν με εμπόριο ναρκωτικών και με τη δολοφονία ενός συνεργάτη που έγινε πριν από μερικές ημέρες. Παράλληλα, το σπίτι στη Βούλα, όπου ζούσε η οικογένεια του Βέλγου, ήταν νοικιασμένο μέσω Airbnb και το αυτοκίνητό του, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, είχε πινακίδες Ζυρίχης.

Πώς στήθηκε η μαφιόζικη εκτέλεση

Ο άτυχος άνδρας έπεσε νεκρός από δύο σφαίρες στο κεφάλι ενώ επιχειρούσε να μπει στην πολυκατοικία όπου και διέμενε. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ εκεί τον περίμεναν δύο άγνωστοι φορώντας κράνη και τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ. Όλα δείχνουν πως πρόκειται για μαφιόζικη εκτέλεση.

Στο σημείο φαίνεται να μην υπάρχουν κάμερες μα οι αστυνομικοί συνεχίζουν να ερευνούν τη γύρω περιοχή για τυχόν στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στους εκτελεστές του Βέλγου επιχειρηματία. Ταυτόχρονα, διερευνούν τον κύκλο επαφών του και το εύρος των δραστηριοτήτων του προκειμένου να διαπιστώσουν ποιοι και γιατί τον ήθελαν νεκρό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments