Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η ταυτότητα της ύποπτης – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η ταυτότητα της ύποπτης – Τι εξετάζουν οι Αρχές
Επίθεση με βιτριόλι: Όλο και πιο κοντά στην ταυτότητα της ύποπτης γυναίκας που επιτέθηκε στην 34χρονη, είναι η αστυνομία.

Επίθεση με βιτριόλι: Οι εξελίξεις «τρέχουν» σχετικά με το τραγικό περιστατικό που συνέβη στην άτυχη 34χρονη η οποία δέχτηκε επίθεση από μια άλλη γυναίκα, η ταυτότητα της οποίας φαίνεται να βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για έναν ασταθή, σκληρό άνθρωπο, με ιδιόρρυθμη συμπεριφορά ενώ οι έρευνες των Αρχών προσανατολίζονται σε μια γυναίκα, η οποία σχετίζεται με άνθρωπο του επαγγελματικού περιβάλλοντος του θύματος.

Ποια είναι η ύποπτη γυναίκα;

Σύμφωνα με τα στοιχεία, που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, η ύποπτη έχει μια πολύ προσωπική σχέση με άνδρα που βρίσκεται στο ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης. Μαζί, έχουν αποκτήσει ένα παιδί εκτός γάμου, αν και δεν είναι πλέον σύντροφοι.

Αυτή είναι η γυναίκα που η 34χρονη θεώρησε πως θα μπορούσε να κρύβεται πίσω από την επίθεση με το βιτριόλι και από την αρχή της εβδομάδας βρίσκεται στο μικροσκόπιο της αστυνομίας. Γείτονες της ύποπτης, επιβεβαίωσαν την αμφίθυμη συμπεριφορά της, λέγοντας πως τους χτυπά επίμονα τα κουδούνια τα ξημερώματα.

Η κατάθεση του οδηγού ταξί

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η ύποπτη υποστήριξε ότι την ώρα της επίθεσης βρισκόταν σε δημόσια υπηρεσία, στην Κατεχάκη. Η αστυνομία ερευνά αν αυτή η υπηρεσία έχει κάμερα ασφαλείας, ώστε να δει αν η γυναίκα έχει καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα.

Παράλληλα, οι αρχές εξετάζουν συνδυαστικά τα στοιχεία για την ύποπτη με την κατάθεση του οδηγού ταξί, για να διαπιστώσουν αν πρόκειται για τη γυναίκα που παρέλαβε από το Παγκράτι και την αποβίβασε επί της λεωφόρου Θησέως, κοντά στο σημείο της επίθεσης.

Τι αποκάλυψε η θεία του θύματος;

Στο πλευρό της 34χρονης, είναι η θεία της η οποία κάνει λόγο για ένα αγαπητό άτομο. Μάλιστα, συνέχεια τη συμβούλευε όπως αποκάλυψε, μιας και η μητέρα της ήταν στο χωριό. Πάντως, και η ίδια αναρωτιέται τι ακριβώς συνέβη και η άγνωστη μέχρι στιγμής γυναίκα προέβη σε αυτή την πράξη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments