Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Στα κινητά συγκεκριμένων προσώπων ίσως βρεθεί η δράστιδα

Επίθεση με βιτριόλι: Στα κινητά συγκεκριμένων προσώπων ίσως βρεθεί η δράστιδα
Επίθεση με βιτριόλι: Πέντε γυναίκες υποψιάζονται οι Αρχές για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα. Μια εξ αυτών συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Επίθεση με βιτριόλι: Όλο και πιο κοντά στο να βρουν τη δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα έρχονται οι Αρχές. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η ειδική ομάδα των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, έχει καταλήξει στο ποια είναι η πιθανή μαυροφορεμένη γυναίκα της επίθεσης με βιτριόλι, καθώς από τον κύκλο των πέντε ύποπτων γυναικών, υπάρχει μια που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Όμως, οι εκτιμήσεις, δεν μπορούν να στηρίξουν κατηγορίες και να την τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί και να στείλουν τη δικογραφία στη Δικαιοσύνη. Έτσι, ψάχνουν αδιάσειστα στοιχεία μέσα από καταθέσεις και επιστημονικά δεδομένα που θα τη «δένουν», δηλαδή καρέ από κάμερες και ίχνη από κινητά τηλέφωνα.

Πιθανόν τη Δευτέρα να καταθέσει ξανά η 34χρονη:

Δέκα ημέρες μετά τη φρικαλέα επίθεση με θειικό οξύ σε βάρος της Ιωάννας, η 34χρονη συνεχίζει να δίνει τη μάχη μέσα από τον ψυχρό θάλαμο της Μονάδας Εγκαυμάτων στο Θριάσιο νοσοκομείο. Οι αστυνομικοί, αντιλαμβάνονται ότι η γυναίκα είναι ταλαιπωρημένη, δυσκολεύεται ακόμη και να μιλήσει το πρόσωπο της είναι καλυμμένο με γάζες και αυτό που περιμένουν είναι μετά από συνεννόηση με την ομάδα των ιατρών που την παρακολουθεί να πάρουν το πράσινο φως για να την επισκεφθούν και να συνομιλήσουν μαζί της. Κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments