Ελλάδα

Συγκλονιστική η μαρτυρία καταστηματάρχη για την επίθεση με βιτριόλι – Τι αποκάλυψε

Συγκλονιστική η μαρτυρία καταστηματάρχη για την επίθεση με βιτριόλι – Τι αποκάλυψε
Καταστηματάρχης της περιοχής υποστηρίζει πως βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τη δράστιδα της επίθεσης της 34χρονης Ιωάννας.

Επίθεση με βιτριόλι: Μια ακόμα μαρτυρία, αυτή τη φορά ενός καταστηματάρχη, έρχεται να «φωτίσει» την υπόθεση που αφορά στην επίθεση στην Καλλιθέα με θύμα την 34χρονη Ιωάννα και δράστιδα μια μαυροντυμένη γυναίκα.

Ο καταστηματάρχης της περιοχής συγκλονίζει με την περιγραφή του καθώς υποστηρίζει πως βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με την ύποπτη γυναίκα. «Είδα μια γυναίκα να απομακρύνεται. Και η φυγή της δεν κολλούσε με τον χαμό και τις κραυγές που εξελίσσονταν γύρω μας».

«Δεν φοβήθηκε καθόλου, είχε ψυχρό βλέμμα»

Όπως αναφέρει ο ίδιος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, κινητοποιήθηκε αμέσως. «Έτρεξα και την πρόλαβα», τονίζει ο καταστηματάρχης της Καλλιθέας, την ώρα που στο μικροσκόπιο των Αρχών φέρεται να βρίσκεται γυναίκα η οποία σχετίζεται με άνδρα από το επαγγελματικό περιβάλλον της άτυχης 34χρονης.

Η νέα μαρτυρία αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο που ρίχνει φως στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα. «Σταμάτα εδώ της είπα και την άγγιξα. Δεν φοβήθηκε καθόλου, που κάποιος άγνωστος την άγγιξε. Είχε ψυχρό βλέμμα. Φορούσε μαύρο παντελόνι, ένα γυναικείο πόλο, μάσκα προσώπου και τσάντα στον ώμο».

Και συνέχισε: «Εγώ είμαι 1,78 ύψος και εκείνη την υπολογίζω στο 1,67. Είχε μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια. Ναι, θα την αναγνώριζα ξανά». Όσο οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται, το νεαρό θύμα δεν σταματά να ρωτά για τις εξελίξεις την ώρα που νοσηλεύεται στο Θριάσιο.

Η ταυτότητα της ύποπτης γυναίκας

Νωρίτερα, μέσα στην ημέρα έγινε γνωστή μέρος της ταυτότητας της πιθανής δράστιδας. Σύμφωνα με τα στοιχεία, που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, η ύποπτη έχει μια πολύ προσωπική σχέση με άνδρα που βρίσκεται στο ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης.

Μαζί, έχουν αποκτήσει ένα παιδί εκτός γάμου, αν και δεν είναι πλέον σύντροφοι. Και πρόκειται για έναν ασταθή, σκληρό άνθρωπο, με ιδιόρρυθμη συμπεριφορά. Γείτονες της ύποπτης, επιβεβαίωσαν την αμφίθυμη συμπεριφορά της, λέγοντας πως τους χτυπά επίμονα τα κουδούνια τα ξημερώματα. Εξάλλου, αυτή είναι η γυναίκα που η 34χρονη θεώρησε πως θα μπορούσε να κρύβεται πίσω από την επίθεση με το βιτριόλι και από την αρχή της εβδομάδας βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments