Lifestyle

Το κορμί της Βαλεντίνας κολάζει και Άγιο

Το κορμί της Βαλεντίνας κολάζει και Άγιο
Ο αισθησιασμός πηγαίνει σε άλλο επίπεδο με τη Βαλεντίνα να διαθέτει όλα τα απαραίτητα εφόδια στο έπακρο.

Την κοιτάς και αμέσως ζαλίζεσαι! Δεν χρειάζεται να την παρατηρήσεις αρκετά, καθώς με ένα μονάχα βλέμμα καταφέρνει να σε κερδίσει. Αν όμως μπεις στη διαδικασία να την προσέξεις λίγο παραπάνω θα δεις πως θα τοποθετηθεί με ευκολία στο top 10 με τις ομορφότερες κοπέλες που έχεις στο Instagram σου. Ο λόγος για το πανέμορφο μοντέλο από την Ιταλία, την Valentina Fradegrada, η οποία έχει δημιουργήσει τον απόλυτο λογαριασμό, αυτόν που αποτελεί must see στο διαδίκτυο.

Τα μαγιό και τα εσώρουχα «μεταμορφώνονται» στο δικό της κορμί. Το νεαρό μοντέλο από το Μπέργκαμο της Ιταλίας, που γνωρίζει τα δυνατά τoυ σημεία και φροντίζει να τα αναδεικνύει με άκρως αισθησιακές πόζες. Η μελαχρινή καλλονή, έχει δημιουργήσει δύο beauty blogs ενώ συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες όπως η Nike. Είναι αρκετά δημοφιλής στο ανδρικό κοινό, καθώς φροντίζει να τροφοδοτεί συνεχώς την ροή της στο Instagram με αποκαλυπτικές φωτογραφίες που εξιτάρουν την φαντασία.

Η Valentina απαριθμεί πλέον 2,1 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και όχι άδικα, καθώς το φιδίσιο κορμί της σε συνδυασμό με το ιταλικό της ταμπεραμέντο ξετρελαίνει τον ανδρικό πληθυσμό. Οι ακόλουθοί της καθημερινά ανυπομονούν για το επόμενο… χτύπημα της, στο οποίο το μοντέλο φροντίζει να δώσει άφθονο… πόνο. Βλέπετε τέτοιο σώμα θα ήταν κρίμα να κρύβεται στα ρούχα. Γι αυτό και εκείνη φορά συνεχώς όλο και λιγότερα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments