Video

Πυξ Λαξ: Ο Μπάμπης Στόκας αποκάλυψε τον λόγο της διάλυσης τους [vid]

Πυξ Λαξ: Ο Μπάμπης Στόκας αποκάλυψε τον λόγο της διάλυσης τους [vid]
Πυξ Λαξ: Ο Μπάμπης Στόκας έχοντας στο πλευρό του τον Κωνσταντίνο Αργυρό ερμήνευσε το «Πούλα με», μια από τις πρώτες επιτυχίες του συγκροτήματος, αλλά και το «Έπαψες να έπαψες αγάπη να θυμίζεις» και το «Μια συνουσία μυστική».

Πυξ Λαξ: Το βράδυ της Παρασκευής ο Μπάμπης Στόκας βρέθηκε στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού. Τραγούδησαν μαζί κομμάτια των Πυξ Λαξ που άφησαν εποχή, μίλησαν για την τεράστια επιτυχία των Πυξ Λαξ, για το όραμα του Μάνου Ξυδούς – που δεν είναι πια στη ζωή – και την συνεισφορά του, καθώς και αυτή του Φίλιππου Πλιάτσικα.

Μάλιστα ο Μπάμπης Στόκας αποκάλυψε τον λόγο που διαλύθηκε το συγκρότημα. «Δεν είπαμε ποτέ ότι τώρα δεν ξανακάνουμε τίποτα με τους Πυξ Λαξ. Απλώς είπαμε ότι το 2004 η μπάντα τα έχει κάνει όλα, οπότε πρέπει να σταματήσουμε. Αυτός είναι ο λόγος, ότι η μπάντα τα είχε κάνει όλα επί 100», είπε ο Μπάμπης Στόκας.

Ο Μπάμπης Στόκας αποκάλυψε και πώς έγινε επιτυχία από τα αζήτητα το τραγούδι «Είναι ωραία η θάλασσα». «Υπάρχει ένα τραγούδι που έγινε μεγάλη επιτυχία κι εγώ δεν το πίστευα, αυτό που λέει “είναι ωραία η θάλασσα”. Ο Μάνος το πίστευε πολύ αυτό το τραγούδι. Υπάρχει, όμως, και τραγούδι που είναι από τα πιο συναισθηματικά τραγούδια των Πυξ Λαξ που ο Μάνος το είχε πετάξει και πήγα και το μάζεψα εγώ και το έγραψα, το “Άμστερνταμ” που λέμε εμείς. Αυτό το τραγούδι το έκανα εγώ, το πέταξε ο Ξυδούς, το μάζεψα εγώ και το φτιάξαμε».

Ο Μπάμπης Στόκας έχοντας στο πλευρό του τον Κωνσταντίνο Αργυρό ερμήνευσε το «Πούλα με», μια από τις πρώτες επιτυχίες του συγκροτήματος, αλλά και το «Έπαψες να έπαψες αγάπη να θυμίζεις» και το «Μια συνουσία μυστική» από τον δίσκο Στίλβη του 1998. Μια πολύ δυνατή στιγμή που θύμισε στο κοινό μια από τις επιτυχίες του πιο άρτιου δίσκου των Πυξ Λαξ, που πούλησε πάνω από 100.000 αντίτυπα και έγινε πλατινένιος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments