Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [30/05/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [30/05/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την για το Σάββατο [30/05/20].

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, για το Σάββατο [30/05/20].

Κριός

Έχετε μερικές παράξενες φαντασιώσεις σχετικά με κάποιο πολύ ελκυστικό και ξεχωριστό άτομο. Από τη μία αισθάνεστε απίστευτα γοητευμένοι… Από την άλλη αναρωτιέστε εάν έχει ορισμένα χαρακτηριστικά που θα δυσκολευτείτε να διαχειριστείτε. Δεν μπορείτε να ξέρετε μέχρι να γνωριστείτε από κοντά. Τότε θα μπορέσετε να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

Ταύρος

Μερικές φορές συμβαίνουν παράξενες διεργασίες στο μυαλό. Ειδικά σήμερα, οι σκέψεις σας περιπλανιούνται σε άγνωστα μονοπάτια για εσάς. Βλέπετε όνειρα για κάποιο άτομο που έχει στοιχειώσει τη ζωή σας. Ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι και να το γνωρίσετε πραγματικά – όχι μόνο στη φαντασία σας.

Δίδυμοι

Η ενέργεια της σημερινής μέρας κάνει μαντάρα τη ζωή σας. Παρεξηγήσεις οδηγούν σε χαμένες ευκαιρίες με το ταίρι σας ή κάποιο καινούργιο πρόσωπο. Όλο αυτό μπορεί να σας αφήσει με ένα πρόβλημα και μια απόφαση που δεν θέλετε να πάρετε. Περιμένετε μερικές μέρες για να καταλήξετε σε συμπεράσματα.

Καρκίνος

Συνήθως έχετε τα πράγματα ξεκάθαρα στο μυαλό σας. Δυστυχώς, η συναισθηματική σας κατάσταση δεν είναι τόσο προφανής. Το πλανητικό σκηνικό σήμερα φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα που θα προτιμούσατε να μην αντιμετωπίσετε και αφορούν την ερωτική σας ζωή. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε.

Λέων

Η σημερινή μέρα υποδεικνύει ότι μια πρόσφατη ερωτική απογοήτευση σας βαραίνει περισσότερο από όσο πιστεύατε. Βγαίνουν κάποια συναισθήματα στην επιφάνεια και πρέπει να αντιμετωπιστούν. Μην τα βάζετε με τον εαυτό σας… Δείτε όλο αυτό ως μάθημα και προχωρήστε, γνωρίζοντας ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.

Παρθένος

Οι ιδέες και οι σκέψεις για το ταίρι σας, μπορεί να πάρουν περίεργες και μυστηριώδεις κατευθύνσεις σήμερα. Ενδεχομένως να γίνετε καχύποπτοι με τις πράξεις και τη συμπεριφορά του, ενώ δεν χρειάζεται. Καλύτερα να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις με βάση τις τωρινές σας σκέψεις, καθώς αύριο μάλλον θα έχετε αλλάξει γνώμη.

Ζυγός

Η πλανητική ενέργεια αναδεικνύει την πιο ενδιαφέρουσα πλευρά του χαρακτήρα σας, ειδικά τις φαντασιώσεις σας… Αν τον τελευταίο καιρό κάθεστε φρόνιμα, σήμερα έχετε διάθεση να διασκεδάσετε μέχρι τελικής πτώσης. Εάν έχετε σχέση, ασχοληθείτε με αγαπημένα χόμπι με το ταίρι σας. Αν ψάχνετε τον έρωτα, ένα πάρτι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα αποδειχθεί συναρπαστικό, με περισσότερους από έναν τρόπους.

Σκορπιός

Μερικές φορές τα συναισθήματα ξεχειλίζουν από τα βάθη της ύπαρξής σας και δημιουργούν αναταράξεις. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να έχει ακριβώς αυτό το αποτέλεσμα: Σας αναγκάζει να αμφισβητήσετε τη σχέση με κάποιο άτομο, που μέχρι τώρα βρίσκατε ικανοποιητική. Ωστόσο, μην βιαστείτε να κάνετε κάτι, καθώς αύριο μπορεί να έχετε αλλάξει γνώμη.

Τοξότης

Η ενέργεια της σημερινής μέρας φέρνει στο προσκήνιο κάποιες ανασφάλειες, που συνήθως καταφέρνετε να κρατάτε υπό έλεγχο. Μερικοί από τους βαθύτερους φόβους και ανησυχίες σας έχουν έρθει πολύ κοντά στην επιφάνεια. Μπορεί, για παράδειγμα, να αμφισβητείτε ορισμένες πτυχές της σχέσης σας. Μην αφήσετε να σας επηρεάσει αυτή η διάθεση, θα περάσει αρκετά γρήγορα χωρίς να δημιουργήσει ιδιαίτερο πρόβλημα.

Αιγόκερως

Εάν τον τελευταίο καιρό φλερτάρατε πολύ, ίσως σήμερα μπείτε στον πειρασμό να μιλήσετε με πολύ πάθος στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Η ενέργεια που επικρατεί, σας ωθεί να σκεφτείτε ότι υπάρχει ένας ισχυρότερος δεσμός ανάμεσα σε εσάς και το πιθανό ερωτικό ταίρι, από ότι στην πραγματικότητα. Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα –καλύτερα να πάτε τα πράγματα αργά.

Υδροχόος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας φέρνει χάος στην ερωτική σας ζωή. Τα πράγματα που θεωρείτε δεδομένα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, μπαίνουν σε κίνδυνο. Κάθε είδους σκέψεις και συναισθήματα πλημμυρίζουν το μυαλό σας. Μην ανησυχείτε. Πρόκειται για κάτι περαστικό.

Ιχθύες

Μην αφήνετε αρνητικά κουτσομπολιά ή υποψίες να εμποδίσουν μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Φαίνεται ότι έχετε αποθαρρυνθεί, όχι λόγω όσων έχετε βιώσει αλλά εξαιτίας όσων λένε οι άλλοι… Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να ζηλεύουν. Καλύτερα να αποφασίζετε οι ίδιοι για τον εαυτό σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments