Αθλητισμός

Μάικ Τζέιμς ΤΣΣΚΑ: Υπέγραψε για τρία χρόνια

Μάικ Τζέιμς ΤΣΣΚΑ: Υπέγραψε για τρία χρόνια
Μάικ Τζέιμς ΤΣΣΚΑ: O Αμερικανός επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής υπέγραψε για τρία χρόνια.

Μάικ Τζέιμς ΤΣΣΚΑ: Φαίνεται πως ο Αμερικανός επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής υπέγραψε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τρία χρόνια.

Ο γνωστός καλαθοσφαιριστής παραμένει κάτοικος Μόσχας, υπογράφοντας συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια με την ΤΣΣΚΑ, σύμφωνα με το Eurohoops.

Ο Μάικ Τζέιμς λοιπόν, θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ρωσικής ομάδας, όπως φαίνεται στο panathinaikos24, για τα επόμενα τρία χρόνια, μιας και έμεινε άκρως ικανοποιημένος από την προσφορά που του έγινε. O Τζέιμς με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ είχε 21,1 πόντους μέσο όρο ανά παιχνίδι στην Ευρωλίγκα ενώ μοίραζε 4,3 ασίστ.

Η καριέρα του μέχρι τώρα

Ο Αμερικανός επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής με ύψος 1,85 μ. και βάρος 84 κιλά, αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέικερ και σούτινγκ γκαρντ, για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το μπάσκετ και ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν το Grant High School, όπου και φοίτησε πριν ξεκινήσει η κολεγιακή του καριέρα στο Eastern ArizonaCollege το 2008. Το 2010 πήρε την απόφαση να αποχωρήσει και μετακόμισε στο Lamar, εκεί όπου έμεινε μέχρι το 2012.

Αν και δεν επιλέχτηκε στο ντραφτ του 2012, τον Αύγουστο του ίδιου έτους υπέγραψε με την ΚΚ Ζάγκρεμπ της Κροατίας για τη σεζόν 2012 – 2013. Τον Δεκέμβριο του 2013, έφυγε από το Ζάγκρεμπ και υπέγραψε με τη Χάποελ Γκαλίλ Γκιλμπόα του Ισραήλ, για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ένας από τους σημαντικότερους παίκτες του Παναθηναϊκού

Στις 3 Ιουλίου 2016, ο Τζέιμς υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό για τη σεζόν 2016 – 2017. Ο Τζέιμς έχασε την αρχή της σεζόν λόγω αυτοτραυματισμού του, στην προπόνηση της ομάδας. Την πρώτη του χρονιά στην ομάδα κατέκτησε το νταμπλ, Κύπελλο κόντρα στον Άρη (68 – 59) και Πρωτάθλημα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ήταν συνολικά ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της ομάδας στους αγώνες της σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας μέσο όρο 13.1 πόντους, 3 ασίστ και 2.2 ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα. Μάλιστα, πήρε το βραβείο του πιο θεαματικού παίκτη στο ελληνικό πρωτάθλημα. Και το 2019, ανακοινώθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments