Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Συζητήσεις με Σπανούλη και Πρίντεζη για τις ανανεώσεις

Ολυμπιακός: Συζητήσεις με Σπανούλη και Πρίντεζη για τις ανανεώσεις
Ολυμπιακός: Τις ανανεώσει των Σπανούλη, Πρίντεζη και Βεζένκοφ έχουν σε πρώτο πλάνο οι Πειραιώτες.

Ολυμπιακός: Την επόμενη σεζόν έχουν αρχίσει να σχεδιάζουν οι ομάδες του ελληνικού μπάσκετ μετά και την πρόωρη ολοκλήρωση της σεζόν. Ανάμεσα σε αυτές, και ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κινείται μεταγραφικά και να εξετάζει ποιους παίκτες θα έχει στο ρόστερ της επόμενης περιόδου. Εκτός όμως από τις προσθήκες παικτών υπάρχει και το μέτωπο των ανανεώσεων.

Οι περιπτώσεις των Βασίλη Σπανούλη, Γιώργου Πρίντεζη και Σάσα Βεζένκοφ τους απασχολούν ιδιαίτερα.

Σύμφωνα με το “Φως” οι Πειραιώτες θα επικοινωνήσουν σύντομα μαζί τους προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον τους στο ΣΕΦ. O αρχηγός το καλοκαίρι συμπληρώνει μία δεκαετία στο λιμάνι και έχει την επιθυμία να συνεχίσει για ακόμη μία σεζόν. Τόσο η διοίκηση όσο και ο προπονητής, Γιώργος Μπαρτζώκας, τον θέλουν στην ομάδα τους και θα του καταθέσουν πρόταση ανανέωσης. Φυσικά, θα έχει διαφορετικό ρόλο σε σχέση με αυτόν που είχε ως σήμερα. Αυτό σημαίνει πως ο χρόνος του στο παρκέ θα είναι μικρότερος αλλά ουσιαστικός.

Όσον αφορά τον Γιώργο Πρίντεζη, ο ίδιος έχει τονίσει πως θέλει να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Πρόκειται, για έναν παίκτη που φόρεσε τα “ερυθρόλευκα” 20 χρόνια πριν. Η αγωνιστική του αναγέννηση το καλοκαίρι του 2011 συνδυάστηκε με την επανεκκίνηση των Πειραιωτών και τους τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Πρίντεζης, λοιπόν, επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του για ακόμη μία σεζόν,με τη διοίκηση να επιθυμεί και αυτή το ίδιο.

Η τρίτη περίπτωση είναι αυτή του Σάσα Βεζένκοφ, η οποία δεν είναι ξεκάθαρη. Το μέλλον του στον Ολυμπιακό είναι αβέβαιο. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εκτιμά το ταλέντο και τις ικανότητες του Βούλγαρου φόργουορντ, ωστόσο το τοπίο είναι για την ώρα θολό.  Στον Ολυμπιακό, πάντως, κοιτάζουν και για «4άρι» στο εξωτερικό, έχοντας κάνει διερευνητική επαφή με τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ Άντονι Γκιλ, ο οποίος θα αποχωρήσει από τη Χίμκι. Το σίγουρο, πάντως, είναι πως ο Βεζένκοφ θα αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής του αν θελήσει να συνεχίσει με τα ίδια χρήματα περίπου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments