Ελλάδα

Εκτέλεση Βούλα: Μυστήριο με την ταυτότητα του νεκρού επιχειρηματία

Εκτέλεση Βούλα: Μυστήριο με την ταυτότητα του νεκρού επιχειρηματία
Εκτέλεση Βούλα: Οι ξένες Αρχές αναμένεται να δώσουν μια κατεύθυνση στα αναπάντητα ερωτήματα της ΕΛ.ΑΣ που αφορούν στον Βέλγο επιχειρηματία που δολοφονήθηκε.

Εκτέλεση Βούλα: Άγνωστη παραμένει ακόμα η ταυτότητα του Βέλγου επιχειρηματία που δολοφονήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (29/5), στη Βούλα, ενώ «πέπλο» μυστηρίου τυλίγει την όλη υπόθεση καθώς και τον λόγο που είχε στη διάθεσή του 6 κινητά τηλέφωνα.

Τη Δευτέρα θα σταλούν στην Ιντερπόλ, σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Open, τα αποτυπώματά του για να διαπιστωθεί η πραγματική ταυτότητά του, μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του.

Είχε 2 ταυτότητες και 6 κινητά

Είναι άξιο αναφοράς πως ορισμένα από τα κινητά τηλέφωνα έχουν διπλές τηλεφωνικές γραμμές και αποτελούν ένα από τα βασικά σημεία έρευνας των αστυνομικών του τμήματος ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συσκευές βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητό του, καθώς και στο σπίτι του. Παράλληλα, ήδη έχει ξεκινήσει η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να εντοπίσουν τις επαφές του με άτομα που η δράση τους ξεφεύγει από κάθε νόμιμη διαδικασία.

Τι αποκάλυψαν η σύζυγός του και οι γείτονες;

Και όσο αναμένονται οι απαντήσεις για το ποιος ήταν ο βελγικής υπηκοότητας άνδρας, η σύζυγος του θύματος κατέθεσε στους αστυνομικούς το Σάββατο (30/5) και δήλωσε άγνοια για τις δραστηριότητές του. Γνώριζε μόνο ότι εργαζόταν ως σύμβουλος σε μία εταιρεία.

Από την άλλη, οι γείτονες του θύματος έλεγαν στους αστυνομικούς ότι συστηνόταν ως επιχειρηματίας λαδιού. Το πρωί της Δευτέρας (1/6) στο νεκροτομείο θα γίνει λήψη αποτυπωμάτων του θύματος και ακολούθως θα σταλούν για εξέταση στην Ιντερπόλ ώστε να βρεθεί η πραγματική του ταυτότητα.

Πάντως η υπόθεση της ταυτοποίησης του περιπλέκεται καθώς επάνω του βρέθηκαν δύο ταυτότητες. Οι αρχές εκτιμούν ότι πράγματι πρόκειται για Βέλγο υπήκοο, ενώ κατά πάσα πιθανότητα έχει απασχολήσει τις βελγικές αρχές.

Ποιος ήθελε νεκρό τον Βέλγο επιχειρηματία;

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι εκτελεστές ήταν δύο. Έφτασαν στην περιοχή με μοτοσικλέτα και είχαν στήσει καρτέρι στον Βέλγο έξω από την πολυκατοικία της οδού Δωδεκανήσου 14.

Πάντως, αν και οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει την υπόθεση εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα ερευνώντας τις επαφές που είχε ο Βέλγος επιχειρηματίας και ψάχνουν αν υπάρχουν κάμερες που τυχόν έχουν καταγράψει τη στιγμή της εκτέλεσης ή κάποια στιγμή της άφιξης και της αποχώρησης των εκτελεστών, καταλήγουν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα σε υπόθεση ναρκωτικών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments