Ελλάδα

Βιτριόλι επίθεση: Οι βασικοί ύποπτοι – Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Βιτριόλι επίθεση: Οι βασικοί ύποπτοι – Νέο βίντεο ντοκουμέντο
Βιτριόλι επίθεση: Όλο και πιο κοντά στην εξιχνίαση της φρικτής υπόθεσης με θύμα την 34χρονη στην Καλλιθέα, πλησιάζουν οι Αρχές.

Βιτριόλι επίθεση: Ο κύκλος των υπόπτων στενεύει και οι έρευνες επικεντρώνονται όλο και περισσότερο σε συγκεκριμένα άτομα, με την αστυνομία να έχει στη διάθεσή της φωτογραφίες από βίντεο της επίθεσης όπου φαίνεται η δράστιδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως εντατικές είναι οι έρευνες των Αρχών με σκοπό να βρεθεί η δράστιδα της υπόθεσης, αν και ο αριθμός των βασικών υπόπτων διαφέρει. Μερικοί αναφέρουν πως είναι τρεις οι τελικοί ύποπτοι ενώ άλλοι πως είναι πέντε τα πρόσωπα – κλειδιά.

Πόσο κοντά στην ύποπτη είναι οι Αρχές;

Παράλληλα, αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα από τη σάρωση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή της Καλλιθέας για τον εντοπισμό ύποπτων επικοινωνιών, το κρίσιμο χρονικό διάστημα πριν και μετά την επίθεση, που δεν αποκλείεται να συνδέονται με κάποιον από τους υπόπτους.

Αντίστοιχα αποτελέσματα αναμένονται από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, από τα οποία θα επιχειρηθεί ο εντοπισμός συχνών επαφών η ανάσυρση ύποπτων ή απειλητικών μηνυμάτων, SMS, ακόμη και επικοινωνίες μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Φως» στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι αναμένεται να ρίξουν οι νέες δηλώσεις της 34χρονης Ιωάννας, τη Δευτέρα, στους αστυνομικούς που θα μεταβούν στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται με εγκαύματα στο πρόσωπο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι γυναίκες που ερευνά η αστυνομία, είναι από τον προσωπικό κύκλο του θύματος, καθώς και άτομα από το παρελθόν της που ενδεχομένως θέλησαν να τη βλάψουν.

Οι ύποπτες έχουν αδύναμο άλλοθι

Ακόμα, όπως αναφέρεται, και οι τρεις γυναίκες έχουν αδύναμο άλλοθι. Αυτό μάλιστα, που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι το καυστικό υγρό που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση διατίθεται μόνο για εργαστηριακή χρήση και δεν πωλείται στο εμπόριο.

Στο μικροσκόπιο των αρχών, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (30/5), βρίσκεται μια γυναίκα, η οποία σχετίζεται με άνθρωπο του επαγγελματικού περιβάλλοντος του θύματος. Στην αρχική της κατάθεση η άτυχη γυναίκα περιέγραψε με λεπτομέρειες το συμβάν στην Καλλιθέα, αναφέροντας μεταξύ άλλων τα εξής: «πήγα στη δουλειά μου, όπως κάθε πρωί και τότε είδα μια γυναίκα».

Και συνέχισε: «Κατέβαινε από τα σκαλοπάτια του κτιρίου, μου πέταξε και εξαφανίστηκε. Ήταν αδύνατη και ψηλή. Με περίμενε, φορώντας χειρουργική μάσκα, δίπλα στο ασανσέρ την ώρα που περίμενα να ανεβώ στο γραφείο». Όταν, ωστόσο, ρωτήθηκε για το αν η εν λόγω γυναίκα της θύμισε κάτι, εκείνη απάντησε πως «δεν ήταν γνωστή μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments