Ελλάδα

Σαντορίνη: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις για τη 14χρονη που πέθανε σε πάρτι

Σαντορίνη: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις για τη 14χρονη που πέθανε σε πάρτι
Σαντορίνη: Νέες εξελίξεις αφορούν στην υπόθεση της 14χρονης που έχασε τη ζωή της πέρσι στο ελληνικό νησί, με τις τοξικολογικές εξετάσεις να «φωτίζουν» τη συνέχεια.

Σαντορίνη: Οι τοξικολογικές εξετάσεις για τη 14χρονη που πέθανε σε πάρτι φίλης της στο ελληνικό νησί «φωτίζουν» την υπόθεση και ο θάνατός της, όπως επιβεβαιώθηκε, οφείλεται σε οξύ ισχαιμικό επεισόδιο, εξαιτίας δηλητηρίασης από υπερβολική κατανάλωση οινοπνεύματος.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ, η δηλητηρίαση από υπερβολική ποσότητα αλκοόλ, είναι η επίσημη αιτία θανάτου της νεαρής Κατερίνας που «έφυγε» στο πάρτι γενεθλίων της φίλης της. Αυτό έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις, που με τόση αγωνία περίμεναν οι συγγενείς του κοριτσιού.

«Δεν ήθελα να πάει», αποκαλύπτει η άτυχη μάνα

«Βασικά δεν ήθελα να την αφήσω να πάει. Κάτι μου έλεγε μην τη στείλεις. Και μου έλεγε μαμά είναι η τελευταία φορά που θα πάω σε αυτά τα παιδιά», έλεγε με κλάματα η μητέρα της, μην μπορώντας να πιστέψει όσα συνέβησαν. Όπως αποκάλυψε η ίδια, την ημέρα που έγινε το κακό, εκείνη έπαιρνε τηλέφωνο το παιδί της και της έλεγαν ότι ήταν τουαλέτα.

Στην πραγματικότητα όμως, το παιδί ήταν αναίσθητο και αβοήθητο. «Μου έλεγαν ότι είναι τουαλέτα το παιδί και το παιδί ήταν νεκρό… Ξαναέπαιρνα στο κινητό και στο τέλος το έπιασε η φίλη της και μου είπε ότι το παιδί το πήγαιναν στο νοσοκομείο. Εγώ όταν έφτασα εκεί το παιδί ήταν νεκρό», φανέρωσε η άτυχη μάνα, μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Το χρονικό της υπόθεσης

Πριν από έναν χρόνο περίπου, στις 28 Μαΐου 2019, σοκαρισμένη ήταν η τοπική κοινωνία της Σαντορίνης από τον αιφνίδιο θάνατο μιας 14χρονης μαθήτριας, που άφησε την τελευταία της πνοή μετά από πάρτι στο Εμπορείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του santonews, η ανήλικη έφυγε από το πάρτι και στη συνέχεια οι συνοδοί της, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, επειδή έχασε τις αισθήσεις της. Άμεσα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου απλά, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments