Lifestyle

Έλενα Παπαβασιλείου: Η γήινη θεά που λείπει από την τηλεόραση

Έλενα Παπαβασιλείου: Η γήινη θεά που λείπει από την τηλεόραση
Έλενα Παπαβασιλείου: Με πολύ όμορφο παρουσιαστικό και σωστή άρθρωση λόγου η πρώην παρουσιάστρια απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Έλενα Παπαβασιλείου: Η Έλενα Παπαβασιλείου είναι μια γυναίκα που δεν περνά απαρατήρητη. Μαγνητίζει το βλέμμα και σε κάνει να την κοιτάς σα στήλη άλατος. Με γυμνασμένο κορμί, αναλογίες που καθηλώνουν, ωραίες καμπύλες και ζεστό χαμόγελο, είναι από τις Ελληνίδες παρουσίες που δεν χορταίνεις να θαυμάζεις. Γεννήθηκε στην πόλη Ααχεν στα σύνορα της Γερμανίας με το Βέλγιο και την Ολλανδία.

Σε ηλικία δώδεκα χρόνων μετακόμισε στην Αθήνα με τη μητέρα της, μιας και οι γονείς της χώρισαν όσο βρίσκονταν στη Γερμανία, και φοίτησε στη Γερμανική Σχολή. Σπούδασε οικονομικά στην Αθήνα και πήρε το πτυχίο της με άριστα.

Μιλάει αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ιταλικά. Την καριέρα της την ξεκίνησε σε περιοδικά μόδας αλλά την κέρδισε η τηλεόραση. Αρχικά συμμετείχε στην πρωινή εκπομπή του Mega “Όμορφος κόσμος” όπου ήταν στην ενότητα διακόσμηση με τον Νότη Χριστοδούλου.

Το 2007 αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στο σόου του Alpha «TV Stars, παρουσιάστε», το οποίο είχε σκοπό να αναδείξει τα νέα ταλέντα της παρουσίασης. Μπορεί τότε η Έλενα να κατέκτησε τη δεύτερη θέση, ωστόσο από όλες τις κοπέλες που διακρίθηκαν ήταν η μόνη η οποία έκανε τηλεοπτική καριέρα.

«Δεν με πείραξε που δεν σήκωσα την κούπα, γιατί είχα την τύχη να με αγκαλιάσει ο κόσμος και να κάνω σημαντικές δουλειές. Για μένα αυτό ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση» είχε δηλώσει τότε σε συνέντευξή της. Έπειτα βρέθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Μες στην καλή χαρά».

Το 2009 ανέλαβε την παρουσίαση της καθημερινής εκπομπής «Πάνω στην ώρα» με τον δημοσιογράφο Σπύρο Λάμπρου η οποία, παρά τις ικανοποιητικές τηλεθεάσεις, κόπηκε το 2011. Τότε επέστρεψε στον καναπέ του «Μες στην καλή χαρά». Εκείνο το διάστημα είχε αποκαλύψει ότι το μεγαλύτερο όνειρό της είναι να συνεργαστεί με την Ελένη Μενεγάκη.

Το 2012 πήρε μέρος στο «Dancing with the stars». Τι κι αν αποχώρησε στο 10ο live. Είχε προσφέρει άφθονο θέαμα στους θαυμαστές της, τόσο με το ταλέντο όσο και με τις σέξι εμφανίσεις της. Οι φήμες έλεγαν τότε ότι ήταν στα μαχαίρια με την ανταγωνίστριά της στο σόου Λάουρα Νάργες.

Την ίδια εποχή ο Βαγγέλης Περρής την επέλεξε ως παρτενέρ στη δημοφιλή πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του, ενώ την επομένη χρονιά η όμορφη Ελενα «μετακόμισε» στην Κύπρο, όπου παρουσίασε το σόου «Feel Fantastic» για την ανάδειξη της Star Κύπρος 2013.

Αν και είναι ευγενική, ειλικρινής, αυθόρμητη και χαμογελαστή, η συνεργασία της με την απογευματινή εκπομπή «Γυναίκες» στο Ε TV διακόπηκε άδοξα, μετά τον on air άγριο καβγά με τη συμπαρουσιάστριά της Δέσποινα Καμπούρη.

Η τελευταία δημόσια, επαγγελματική εμφάνισή της ήταν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς του 2015, όταν, παρά το τσουχτερό κρύο, εκείνη παρουσίασε τις εορταστικές εκδηλώσεις του Πειραιά φορώντας μια σέξι αέρινη δημιουργία. Αν κάνει κάποιος αναζήτηση του ονόματός της στο Google, θα πέσει πάνω σε εκατοντάδες φωτογραφίες της Ελενας από λαμπερές εμφανίσεις, αλλά και selfies, οι οποίες υστερούν βέβαια μπροστά στις πόζες της στα εξώφυλλα περιοδικών, που προκαλούν «εγκεφαλικά» στον αντρικό πληθυσμό.

Η πάντα σέξι Ελενα Παπαβασιλείου είχε πάει καλεσμένη πριν από χρόνια στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή στο Mega όπου είχε και ένα μικρό… ατύχημα. Ενώ η παρουσιάστρια μιλούσε για τις συνεργασίες που της άρεσαν και αναφερόταν  στη δουλειά της με τον Σπύρο Λάμπρου και τον Βαγγέλη Περρή ο Μάρκος Σεφερλής τη διέκοψε και της είπε πως τους άκουγε στο ραδιόφωνο .

«Στάθηκες αντάξια δίπλα στον Βαγγέλη Περρή», είπε ο παρουσιαστής και η Ελενα Παπαβασιλείου θέλοντας να τον ευχαριστήσει πετάχτηκε όρθια τον πλησιάσε και του είπε «τέτοια λέγε μου, σ’ ευχαριστώ πολύ». Ομως, όπως πετάχτηκε, λίγο άγαρμπα, της λύθηκε το σορτσάκι με αποτέλεσμα το κοινό να… απολαύσει θέαμα!

Είναι αλήθεια πάντως ότι η Έλενα Παπαβασιλείου λείπει από την ελληνική τηλεόραση και ίσως οι ιθίνοντες των τηλεοπτικών σταθμών να εξέταζαν την περίπτωσή της μιας και όμορφο παρουσιαστικό έχει και σωστή άρθρωση λόγου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments