Lifestyle

Γιώργος Μπλετσάκης: “Ρίχνω αυλαία”

Γιώργος Μπλετσάκης: “Ρίχνω αυλαία”
Γιώργος Μπλετσάκης: Το νέο τραγούδι του ανερχόμενου καλλιτέχνη.

Γιώργος Μπλετσάκης: Είναι νέος, ωραίος και έχει μία μαγευτική φωνή που σε ταξιδεύει. Εμφανίστηκε από το πουθενά και έκανε τους πάντες να μιλούν για αυτόν. Ο λόγος για τον Γιώργο Μπλετσάκη.  Ένα ανερχόμενο καλλιτέχνη που πρόσφατα έκλεισε συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία Real Music. Η συνεργασία αυτή εκανε τον Γιώργο να επιστρέψει ξανά στο στουντιο με ένα καινούργιο τραγούδι με τίτλο, “ρίχνω αυλαία” σε στίχους Κωστα Ντοτσίκα και μουσική Πάνου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Μπλετσάκης από την Πάτρα έχει ακόμη τέσσερα τραγούδια στο ενεργητικό το (Να ξαναρθείς Αν θα γυρίσεις, Ούτε ένα γεια, Σ’ αγαπάω να μου λες), με τον Κώστα Ντότσικα να υπογράφει μουσικά και στιχουργικά τα μισά και στα άλλα μισά να υπογράφει την μουσική ο Πάνος Κουτσελίνης. Το “ρίχνω αυλαία” είναι μια μπαλάντα και αναμένεται να γίνει ένα από τα hit του καλοκαιριού.

Για όσους δεν γνωρίζουν ακόμη, ο Γιώργος Μπλετσάκης γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Τα μουσικά του βήματα ξεκίνησαν πριν από 6 χρόνια όταν εμφανίστηκε σε γνωστό μεζεδοπωλείο της Πάτρας μαζί με φίλους του με τους οποίους έφτιαξαν την μπάντα “Μεταξύ μας”. Για αρκετό διάστημα σταματά την ενασχόληση με το τραγούδι και τη μουσική λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά το 2017 ξεκινά να ανεβάζει στο διαδίκτυο και να τον ανακαλύπτουν άνθρωποι του χώρου.

Τον Σεπτέμβριο του 2018 μπαίνει στο ORANGE STUDIO έπειτα από παρότρυνση του στιχουργού και συνθέτη Κώστα Ντότσικα και ερμηνεύει με επιτυχία το πρώτο του τραγούδι με τίτλο ΄΄ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ΄΄. Συνάμα λαμβάνει κάποιες ‘εξτρα σπουδές στο Μοντέρνο Ωδείο Πατρών.

Παράλληλα λοιπόν στο διάστημα εκείνο ο τραγουδιστής είχε έρθει και σε επαφή με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της μη κερδοσκοπικής δισκογραφικής εταιρίας J&M RECORDINGS Πάνο Κουτσελίνη και ηχογραφεί προς τα τέλη Οκτωβρίου το δεύτερό του τραγούδι με τίτλο ‘’ΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ΄΄ σε παραγωγή της εταιρίας και του στιχουργού Βασίλη Γκότση ενώ την μουσική υπέγραψε ο ίδιος ο Πάνος Κουτσελίνης.

Το τραγούδι συμπεριλήφθηκε στην πρώτη παραγωγή της εταιρίας μαζί με άλλα τραγούδια αυτής και κυκλοφόρησε σε μορφή CD στην Αμερική με τίτλο΄΄RESILIENCE΄΄. Τον Μάρτιο του 2019 ηχογράφησε το τρίτο του προσωπικό τραγούδι σε παραγωγή του ORANGE STUDIO με τίτλο΄΄ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΕΙΑ΄΄ σε στίχους και μουσική Κώστα Ντότσικα το οποίο μάλιστα οπτικοποιήθηκε, σκηνοθετήθηκε από τον Άκη Χατζημικέ,και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Στα τέλη Απριλίου σχεδόν ένα μήνα μετά αναλαμβάνει το REMIX του τραγουδιού ο καταξιωμένος Γιώργος Παπαιωάννου και το τραγούδι αλλάζει κυριολεκτικά. Η J&M RECORDINGS και ο καλλιτεχνικός της διευθυντής Πάνος Κουτσελίνης είχαν αποφασίσει, απο την πρώτη συνεργασία με τον τραγουδιστή, να πραγματοποιηθεί κι άλλη μια παραγωγή. Αποτέλεσμα αυτού είναι στα μέσα Ιουνίου ο τραγουδιστής να μπαίνει στο στούντιο και να ολοκληρώνει την παραγωγή σε ένα καλοκαιρινό τραγούδι με τίτλο ‘’ Σ’ΑΓΑΠΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ’’. Το 2020 επανέρχεται δριμύτερος και παρ’ όλες τις δυσκολίες της εποχής ενώ μαστίζεται ο κόσμος από την πανδημία του κορωνοϊού μπαίνει στο στούντιο και ηχογραφεί το “Ρίχνω αυλαία” το οποίο μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments