Video

Χαρά Βέρρα: Τράπαρε το «Δε με θέλουν» με τον Τρύφωνα Σαμαρά στο J2US [vid]

Χαρά Βέρρα: Τράπαρε το «Δε με θέλουν» με τον Τρύφωνα Σαμαρά στο J2US [vid]
Χαρά Βέρρα: Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού ο γνωστός hair stylist είχε μια... δυσκολία στο να θυμηθεί τους στίχους αλλά μονοπώλησε το ενδιαφέρον των κριτών με το κέφι και το μπρίο του.

To «Δεν με θέλουν» του FY κλήθηκαν να τραπάρουν στο J2US η Χαρά Βέρρα και ο Τρύφωνας Σαμαράς. Όπως ήταν φυσικό έκλεψαν τις εντυπώσεις και μπορεί το κομμάτι να τους δυσκόλεψε αρκετά αλλά παρόλα αυτά το διασκέδασαν. Μάλιστα η τραγουδίστρια στο τέλος είπε χαρακτηριστικά: «Τα έχω ζήσει όλα για το 2020» και οι κριτές ξέσπασαν σε γέλια.

Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού ο γνωστός hair stylist είχε μια… δυσκολία στο να θυμηθεί τους στίχους αλλά μονοπώλησε το ενδιαφέρον των κριτών με το κέφι και το μπρίο του. Από την άλλη, η ερμηνεία της Χαράς Βέρρα έδωσε την αφορμή να της γίνουν διάφορες προτροπές για να στρέψει το βλέμμα της και σε άλλα μουσικά μονοπάτια!

Δείτε πόσους βαθμούς συγκέντρωσαν:

Η ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου στην κριτική της Χαράς Βέρρα είπε: «Χαρά, είσαι χαμαιλέοντας  ό,τι στυλ και να πεις έχεις τόσο ωραία φωνή που κάνεις ό,τι θες». Όσο για τον Τρύφωνα Σαμαρά είπε: «Τρυφωνάκο μου, τι συμβαίνει τώρα με εσένα… Χάνεις τα λόγια, χάνεις τον ρυθμό, χάνεις τις νότες, χάνεις το μυαλό σου, δε χάνεις όμως ποτέ το κέφι που επειδή το έχεις τόσο έντονο μέσα σου, το μεταδίδεις και σε εμάς και ευχαριστιόμαστε να σε βλέπουμε». Τότε ο Τρύφωνας ρώτησε «Το αποτέλεσμα;», «Είναι φρικτό», απάντησε η Βίκυ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments