Διεθνή

Θλίψη στον μουσικό κόσμο: Πέθανε διάσημος τραγουδιστής

Θλίψη στον μουσικό κόσμο: Πέθανε διάσημος τραγουδιστής
Πέθανε ο τραγουδιστής Wajid Khan: Ο Khan άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Μουμπάι, όπου νοσηλευόταν εδώ και αρκετές ημέρες λόγω μιας λοίμωξης στα νεφρά.

Πέθανε ο τραγουδιστής Wajid Khan: Μεγάλη θλίψη προκάλεσε στο Bollywood ο χαμός πολύ γνωστού τραγουδιστή και συνθέτη Wajid Khan, καθώς σε ηλικία μόλις 42 ετών «έφυγε» από την ζωή.

Ο Khan άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Μουμπάι, όπου νοσηλευόταν εδώ και αρκετές ημέρες λόγω μιας λοίμωξης στα νεφρά. Πριν από λίγους μήνες είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρών, περνώντας αρκετές ημέρες στην εντατική.

Τα νέα του θανάτου του προκάλεσαν θρήνο στο Bollywood, με τον συνεργάτη του Wajid, Salim Merchant, να δηλώνει στο πρακτορείο PTI: «Είχε πάρα πολλά προβλήματα. Είχε προβλήματα με τα νεφρά του και πριν λίγους μήνες είχε κάνει μεταμόσχευση. Πριν λίγες ημέρες παρουσίασε μια μόλυνση. Ήταν στην εντατική ωστόσο δεν παρουσίασε καμία βελτίωση».

Δημοσιεύμετα μερίδας του Τύπου από την Ινδία, ωστόσο, συνδέουν τον θάνατο του 42χρονου τραγουδιστή με τον κορωνοϊό, ωστόσο αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν, είτε μέλος της οικογένεις του Khan, είτε από το νοσοκομείο.

Για τον θάνατο του Wajid Khan, έκανε tweet και η μεγαλύτερη star του Bollywood, η Πριγιάνκα Τσόπρα: «Τραγικά νέα. Το μόνο πράγμα που θα θυμάμαι για πάντα θα είναι το γέλιο του. Πάντα χαμογελούσε».

Ωστόσο πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστός και ο θάνατος του επιχειρηματεία  Γεράσιμου Φλαμιάτου, ήταν γνωστός από την επί σειρά ετών συνεργασία του με την Toyota όντας ένας από τους σημαντικότερους αντιπροσώπους της ιαπωνικής εταιρίας στην Ελλάδα. Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Μαΐου στις 13:30 στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Όπως επισημαίνεται στην επίσημη ιστοσελίδα της αντιπροσωπείας του Γεράσιμου Φλαμιάτου:

«Η Toyota Retailers – Γεράσιμος Φλαμιάτος ΑΕ δραστηριοποιείται στην αγορά αυτοκινήτου ως επίσημος έμπορος και επισκευαστής ΤΟΥΟΤΑ από το 1992. Η θέση της αντιπροσωπείας μας μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών του κλάδου είναι αποτέλεσμα μιας πορείας συνεχούς ανάπτυξης και βασίζεται στο πάθος μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών που μας εμπιστεύονται την εμπειρία αγοράς ή συντήρησης των αυτοκινήτων τους.

Οι δραστηριότητές μας στεγάζονται σε ιδιόκτητους χώρους 7.000 τ.μ. και αναπτύσσονται από άριστα εκπαιδευμένους ανθρώπους που εργάζονται καθημερινά για την απόλυτη ικανοποίηση των αυτοκινητιστικών σας αναγκών!»

Η TOYOTA στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1965, συγκεντρώνοντας έκθεση, ανταλλακτικά και σέρβις σε μία εγκατάσταση. Τη δεκαετία του ’70 η μάρκα ΤΟΥΟΤΑ σημειώνει μια θεαματική πορεία πωλήσεων στην Ελλάδα, με μοντέλα όπως το Corolla, τα ταξί Crown αλλά και την πρώτη Celica που εισήχθη στη χώρα μας.

Η ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ ιδρύθηκε το 1986 και από τη χρονιά εκείνη ξεκινά μια διαδρομή που σηματοδοτείται από μια σειρά καινοτομιών που άλλαξαν στη συνέχεια το σκηνικό και τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου και οδήγησαν την εταιρεία στις πρώτες θέσεις τις αγοράς αυτοκινήτου και της εκτίμησης του Έλληνα καταναλωτή.

Η Toyota Ελλάς α.β.ε.ε. εκπροσωπεί στην Ελλάδα τα προϊόντα της TOYOTA MOTOR CORPORATION και είναι μέλος του πολυεθνικού ομίλου INCHCAPE plc. Ο όμιλος Inchcape με προσωπικό πάνω από 14000 υπαλλήλους δραστηριοποιείται τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και στην Ελλάδα σε όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με το χώρο του αυτοκινήτου, όπως εισαγωγή και διανομή αυτοκινήτων, λιανική πώληση, εκμισθώσεις, χρηματοδοτήσεις και ασφάλειες.

Η εταιρεία δηλώνει απερίσπαστα προσηλωμένη στην εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των πελατών της, στους συνεργάτες της, στις αγορές που δραστηριοποιείται και φυσικά στους ανθρώπους της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments