Πολιτισμός

Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός Χάρης Ρώμας: Έκλεισαν οι ηθοποιοί της θεατρικής παράστασης

Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός Χάρης Ρώμας: Έκλεισαν οι ηθοποιοί της θεατρικής παράστασης
Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός Χάρης Ρώμας: Όπως όλα δείχνουν οι ηθοποιοί που έκλεισαν έχουν όλα τα προσόντα για μια επιτυχημένη θεατρική σεζόν.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας την ερχόμενη σεζόν θα ανεβάσει στο θέατρο την γνωστή και πολύ επιτυχημένη ταινία “Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός”. Μάλιστα μετακόμισε και σε διαφορετικό θέατρο προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία των θεατών. Συγκεκριμένα άφησε την “Θεατρική Σκηνή Αθηναίς” και μετοίκησε στο θέατρο «Alhambra» της οδού Στουρνάρη στην καρδιά της Αθήνας, λόγω της καλύτερης διόδου του καθαρού αέρα εντός του θεάτρου αλλά και λόγω της αριθμητικής υπεροχής των καθισμάτων.

Μαζί με τον Χάρη Ρώμα, που θα υποδυθεί τον Κλέαρχο, θα είναι η Τάνια Τρύπη που θα κρατήσει τον ρόλο της Μαρίνας, και Γιώργος Γαλίτης στο ρόλο του κοντού. Ενώ θα συμμετέχουν ακόμα μερικοί εξαιρετικοί ηθοποιοί όπως: Η Ευτυχία Φαναριώτη ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης, η Εύη Κολιούλη, ο Αντώνης Καλομοιράκης και η Μαρία Κοκολάκη. Η πρεμιέρα αναμένεται στα μέσα Οκτωβρίου. Επίσης στο ίδιο θέατρο πρόκειται να έχει διττό ρόλο ο Γιώργος Γαλίτης αφού σχεδιάζεται να ανέβει ο μονόλογος “Τα Ραδίκια ανάποδα” σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη. Η παράσταση αυτή θα παίζεται κάθε Δευτέρα και η έναρξη της είναι προγραμματισμένη για τα μέσα Οκτωβρίου.

Η πλοκή του έργου

Ο ευκατάστατος μεσήλικας έμπορος βουτύρου και ελαιολάδου Κλέαρχος Ζουγκαλάς απατά συχνά την αυστηρή και άσχημη γυναίκα του Μαρίνα, τις υποψίες της οποίας φροντίζει να κατευνάζει ενοχοποιώντας τον κοντό γαμπρό του Μάχο, τον οποίο η Μαρίνα αντιπαθεί και περιφρονεί. Όταν η ζωηρή και γοητευτική ζωντοχήρα γειτόνισσα Ηρώ παροτρύνει τον Κλέαρχο να της κάνει παρέα στις διακοπές της στα Καμένα Βούρλα, εκείνος προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να τη συνοδεύσει, που δεν θα υποψιάσει όμως τη Μαρίνα.

Έτσι, όταν συνειδητοποιεί πως ο γαμπρός του Μάχος, αντιμετωπίζει κάποιο ορθοπεδικό πρόβλημα, τον πείθει να συμβουλευτεί γιατρό ο οποίος θα του συστήσει ιαματικά μπάνια στα Καμένα Βούρλα. Κατόπιν, πείθει τη γυναίκα του πως ο Μάχος θα πάει στα Καμένα Βούρλα με πρόφαση τα ιαματικά μπάνια για να κάνει στην πραγματικότητα διακοπές με κάποια ερωμένη του και προτείνει να πάει και ο ίδιος εκεί για να παρακολουθεί δήθεν το γαμπρό τους.

Στα Καμένα Βούρλα ωστόσο, ο Μάχος κάνει όντως παρέα με μια γυναίκα που γνώρισε εκεί, συναντά τυχαία τον Κλέαρχο και ξεσκεπάζονται μεταξύ τους, αποφασίζοντας να διασκεδάσουν με την Ηρώ και την φιλενάδα του Μάχου, ελληνίδα του εξωτερικού, Λία. Στο μεταξύ, ένας δικηγόρος αναζητά τον Μάχο στην Αθήνα, πηγαίνει στο σπίτι του αλλά δεν λέει στη Μαρίνα τι ακριβώς θέλει. Εκείνη μπαίνει σε υποψίες για πιθανές παρανομίες του Μάχου και αποφασίζει να πάει με τη Ρέα στα Καμένα Βούρλα όπου ανακαλύπτει τις γυναικοδουλειές του γαμπρού της. Εκεί αποκαλύπτεται πως ο Ντίμης, ο αρραβωνιαστικός της Βιολέττας, ανιψιάς της Μαρίνας, είναι ήδη εραστής (και μελλοντικός σύζυγος) της γειτόνισσας Ηρώς που πήγε στα Καμένα Βούρλα για να τον κάνει να ζηλέψει.

Όταν πια επιστρέφουν όλοι στην Αθήνα, ο δικηγόρος ενημερώνει τον Κλέαρχο και τη Μαρίνα ότι ο Μάχος έχει κληρονομήσει μεγάλη περιουσία από έναν θείο του που πέθανε στην Αφρική. Στο αναπάντεχο άκουσμα, οι δύο τους αλλάζουν συμπεριφορά και αρχίζουν να καλόπιανουν το Μάχο από τον οποίο είχαν προηγουμένως ζητήσει να φύγει από το σπίτι λόγω της απιστίας του. Όταν και ο Μάχος μαθαίνει τα ευχάριστα νέα, ανακοινώνει ότι σκοπεύει να επενδύσει τα χρήματα στην οικογενειακή επιχείρηση με προϋπόθεση να έχει τον έλεγχό της. Τελικά, εμφανίζεται η Ηρώ που εξηγεί στη Μαρίνα πως ευθύνεται η ίδια για το μπέρδεμα -χωρίς να εκθέσει το Μάχο και τον Κλέαρχο- και η ιστορία έχει αίσιο τέλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments