Video

Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος επεισόδιο 32: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 1/6

Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος επεισόδιο 32: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 1/6
Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος επεισόδιο 32: Όλα όσα θα δούμε σήμερα (01/06/2020) στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ.

Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος επεισόδιο 32: Ο Αλί αποφασίζει να σταματήσει να πιέζει την κατάσταση με τη Νάζλι. Όσο κι αν η απόσταση μεταξύ τους τον πληγώνει, θα προσπαθήσει να είναι μόνο φίλος της, όπως του ζήτησε. Εξάλλου είναι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να της προσφέρει αυτά που πραγματικά χρειάζεται. Η Νάζλι νιώθει κι αυτή παρόμοιες αμφιβολίες, αλλά ο Δρ. Αντίλ της προσφέρει μια αχτίδα αισιοδοξίας.

Εν τω μεταξύ, ο αγνός εφηβικός έρωτας δύο ασθενών δίνει στον Αλί και τη Νάζλι μια ελπίδα για τη δύναμη της πραγματικής αγάπης. Έτσι, οι πάγοι αρχίζουν να λιώνουν και οι δυο τους καταφέρνουν να μοιραστούν και πάλι μερικές όμορφες και ανέμελες στιγμές μετά από καιρό. Όμως μια ακόμα κρίση του Αλί κάνει τη Νάζλι να πιστέψει πως ίσως ποτέ δεν θα είναι έτοιμος για δυνατές συγκινήσεις.

Τι είδαμε στo προηγούμενo επεισόδιo

Στο προηγούμενο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΙ είδαμε πως: Η Κιβιλτσίμ περνά στο επόμενο μέρος του σχεδίου της να αντικαταστήσει μια για πάντα τη Μπελίζ. Ο πατέρας του Ντεμίρ βρίσκεται στο νοσοκομείο Μπερχαγιάτ σε σοβαρή κατάσταση. Ο Ντεμίρ αποφασίζει να αναλάβει ο ίδιος το περιστατικό, αν και βρίσκεται ήδη σε επιτήρηση για την απερίσκεπτη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Εν τω μεταξύ, στην περίπτωση της νεαρής ασθενούς που αναλαμβάνει η Νάζλι και ο Αλί, για να σώσουν τη ζωή της θα πρέπει να καταστρέψουν το όνειρό της.

Ο Αλί έχει άλλη μια δύσκολη κατάσταση να αντιμετωπίσει, καθώς θα πρέπει να προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να δώσει στη Νάζλι το χρόνο και την απόσταση που του ζήτησε. Η Νάζλι παραμένει μπερδεμένη, μέχρι που η καλύτερή της φίλη σώζει ακόμα μια φορά την κατάσταση και τη βοηθά να δει τα πράγματα καθαρά.

Η σειρά του ΣΚΑΙ

Ο Αλί Βεφά είναι ένας ασυνήθιστος νεαρός που πάσχει από το «σύνδρομο του σοφού», μια σπάνια μορφή αυτισμού όπου ο πάσχων μπορεί να έχει προβλήματα σε ορισμένες διανοητικές ικανότητες και ταυτόχρονα να είναι ιδιοφυία σε έναν πολύ συγκεκριμένο τομέα. Εξαιτίας αυτής της ιδιαιτερότητάς του, τα πρώτα χρόνια του Αλί ήταν γεμάτα θλίψη και μοναξιά. Όταν ήταν ακόμη παιδί, έχασε τον πολυαγαπημένο του αδελφό από ατύχημα και ο πατέρας του τον απαρνήθηκε, με αποτέλεσμα να μεγαλώσει σε ορφανοτροφεία. Από μικρός δυσκολευόταν να επικοινωνήσει με τους άλλους και να εκφράσει τα συναισθήματά του. Είχε όμως φωτογραφική μνήμη και απίστευτη συγκέντρωση: ήδη από τα επτά του μπορούσε να απομνημονεύσει ιατρικά βιβλία με μία μόνο ανάγνωση.

Έτσι, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε από τόσο νωρίς, ο Αλί κατάφερε να αποφοιτήσει με άριστα από την ιατρική σχολή, ολοκλήρωσε την πρακτική του και ετοιμάζεται να ξεκινήσει ειδικότητα στον τομέα της χειρουργικής. Εγκαταλείπει λοιπόν την επαρχιακή πόλη όπου ζει, προκειμένου να εργαστεί ως βοηθός χειρουργού στο νοσοκομείο Μπερχαγιάτ της Κωνσταντινούπολης. Εκτός από τον μέντορά του, τον αρχίατρο Αντίλ Ερίντς που τον προσέχει σαν πατέρας του, οι υπόλοιποι συνάδελφοί του τον αντιμετωπίζουν με καχυποψία και αμφιβάλλουν για την ικανότητα ενός αυτιστικού να γίνει καλός γιατρός. Όμως σύντομα ο Αλί θα εξελιχθεί σε έναν γιατρό-θαύμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments