Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Δευτέρα [01/06/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Δευτέρα [01/06/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Δευτέρα [01/06/20].

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Δευτέρα [01/06/20]. Σήμερα είναι η ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Από τη θέση στον Ζυγό, φροντίζει για την ισορροπία στην ατμόσφαιρα. Είναι καιρός να ξαναβάλετε την αρμονία σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ο Ζυγός προάγει τις σχέσεις και αποζητά την συνεργασία!

Η Σελήνη θα σχηματίσει αίσια όψη με την Αφροδίτη, που κινείται ανάδρομη στους Διδύμους. Να ξέρετε ότι οι επικοινωνίες που θα κάνετε τώρα, έχουν τη δυναμική να επιλύσουν προβλήματα. Όταν οι πλανήτες κινούνται ανάδρομοι, παράσχουν ευκαιρίες για να κάνετε επιδιορθώσεις και να βρείτε λύσεις.

Η Αφροδίτη στρέφει το βλέμμα σας κάτω από την επιφάνεια, για να βρείτε κρυμμένους «θησαυρούς». Οι ανάδρομοι Δίας και Πλούτωνας στον Αιγόκερω, βοηθούν να προοδεύσετε πιο αποδοτικά. Η Σελήνη θα σχηματίσει αργότερα τετράγωνα μαζί τους, που σας διατηρούν σε σωστή πορεία!

Η Δευτέρα είναι η μέρα που σηματοδοτεί την ενέργεια των υπολοίπων της εβδομάδας. Σκεφτείτε και κάντε πράγματα που θα βοηθήσουν την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών σας, την εξέλιξη των αρετών τους, την αίσθηση της φιλανθρωπίας. Μιλήστε με μια γυναίκα που έχει κάτι να σας διδάξει με τις εμπειρίες της. Μην απωθείτε τους ξένους που προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Κάθε καινούριο άτομο στη ζωή σας, έρχεται με έναν συγκεκριμένο σκοπό. Μην το απορρίψετε, γιατί δεν ξέρετε τι σκοπούς έχει το σύμπαν. Οι ανταμοιβές που θα λάβετε από τη μοίρα, μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές – όπως και οι τιμωρίες φυσικά! Βασικά, θα αφορούν ένα σημαντικό έγγραφο ή μια συμφωνία και την ανάπτυξη σημαντικών σχεδίων για τη ζωή σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Τη Δευτέρα θα υπάρξει εξέλιξη σε μια φιλική ή συναδερφική σας σχέση. Καλό θα ήταν να επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας με άτομα από κοντά και μακριά. Η μέρα υποδεικνύει σημαντικά νέα σχετικά με κάποιον γνωστό σας. Τυχόν προβλήματα, θα οφείλονται στα λάθη ή στις εσφαλμένες ενέργειές σας.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για να προετοιμάσετε και να οργανώσετε μια εκδήλωση που σχετίζεται με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Θα χαρείτε με διάφορα νέα που είναι σημαντικά για το σπίτι σας. Σήμερα να κάνετε αγορές για το σπίτι σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να εντείνετε τυχόν προβλήματα που έχουν προκύψει, γιατί θα χαλάσουν τη διάθεσή σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Τη Δευτέρα θα έχετε δεσμεύσεις που σχετίζονται με τα καθημερινά σας προβλήματα. Οι οικονομικές σας υποθέσεις θα εξελιχθούν ευνοϊκά, οπότε μην καθυστερείτε την διεκπεραίωσή τους. Η μέρα υποδεικνύει περισσότερες επαφές με ξένες χώρες ή άτομα άλλων εθνικοτήτων. Αξιοποιήστε τη για να διαβάσετε πνευματικά κείμενα ή να επισκεφθείτε ένα μέρος με ιδιαίτερη πνευματική σημασία.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Σήμερα θα καταφέρετε να διευθετήσετε κάποια πράγματα υλικής φύσεως που είναι σημαντικά για το σπίτι σας. Βασιστείτε κυρίως στον εαυτό σας. Αποφύγετε να βασίζεστε στις υποσχέσεις άλλων ανθρώπων. Το πιθανότερο είναι ότι θα σας πουν ότι είναι πολύ απασχολημένοι για να σας βοηθήσουν. Αλλά εσείς ξέρετε ότι απλά δεν το έχουν πάρει στα σοβαρά. Σήμερα θα λάβετε νέα που θα αφορούν το εισόδημά σας ή κάποιες μικρές δαπάνες.

Πηγή: www.astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments